Previous Next

Vitelki Zoltán

Játékban előre tudtunk lépni – Vitelki Zoltán

A Csákvár otthonában játszott 0-0-ás döntetlent követően csapatunk vezetőedzője, Vitelki Zoltán értékelte a mérkőzést.

 

“Egy picit megint álmosan kezdtük a mérkőzést, pontatlanok voltunk, főleg a pálya középső zónájában. Voltak olyan eladott labdáink, amiből a Csákvár támadást tudott indítani” - értékelt a gól nélküli döntetlent követően Vitelki Zoltán. 

 

Vezetőedzőnk szerint a kialakított gólhelyzeteket tekintve csapatunk közelebb állt a győzelemhez.

“Azt kértem a játékosoktól a szüetben, hogy próbáljunk ritmust váltani, tehát egy sebességi fokozattal feljebb kellett kapcsolnunk. Másrészt, jobban kellett koncentrálnunk a pontosságra. A mi játékunk eddig arról szólt, hogy birtokoltuk a labdát és higgadtan kerestük a réseket az ellenfél védelmén. Ebben előre tudtunk lépni a csákvári találkozón is, ahogy teltek a percek, egyre magabiztosabban futballoztunk. Azt sajnálom csak, hogy egy góllal nem sikerült feltennünk az i-re a pontot” - mondta Vitelki Zoltán.

 

Vezetőedzőnk hozzátette, köszönettel tartozik szurkolóinknak, akik a hétköznap esti időpont ellenére elutaztak Csákvárra és végig buzdították a csapatot.

 

A mieinknek hat fordulót követően öt pontjuk van, amivel jelenleg a 16. helyen foglalják el a tabellán. A következő körben, vasárnap 17 órától a Gyirmót FC Győr együttesét fogadjuk a BMTE Stadionban.

 

 

Merkantil Bank Liga, 6. forduló, eredmények

BSS Monor-Nyíregyháza Spartacus FC 1-1

Duna Aszfalt TVSE-Ceglédi VSE 0-0

Budaörs-Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 0-0

Credobus Mosonmagyaróvár-Vác FC 1-1

Kazincbarcika-Dorogi FC 1-4

ZTE FC-Kaposvári Rákóczi FC 1-2

Aqvital FC Csákvár-Budafoki MTE 0-0

BFC Siófok-WKW ETO FC Győr 2-1

Vasas FC-Békéscsaba 1912 Előre 0-0

Gyirmót FC Győr-Soroksár SC 0-3

Szponzoraink