Volt hite a csapatnak - Vitelki Zoltán

"/>
Previous Next

Volt hite a csapatnak – Vitelki Zoltán

 

Vezetőedzőnk a Mosonmagyaróvár elleni 3-2-es győzelem után értékelt.

Vitelki Zoltán Budafoki MTE

 

Három nyeretlenül megvívott bajnoki találkozó után csapatunk kétgólos hátrányból fordítva győzött a Merkantil Bank Liga 11. fordulójában, hazai pályán. Ráadásultöbb mint egy hónap után szereztünk ismét gólt, gólokat az NB II-ben. Vitelki Zoltán legénysége a 3-2-es sikernek köszönhetően előrelépett a tabella 14. helyére.

Hidegzuhannyal indult a mérkőzés, 0-2-ről azért nem sok csapat tud felállni, nekünk sikerült- értékelt a lefújást követően vezetőedzőnk. Volt hitünk, amit az elmúlt mérkőzéseken valamelyest hiányoltam.

 

Vitelki Zoltán szerint emiatt is kerültünk hullámvölgybe az utóbbi hetekben és nem tudtunk olyan eredményeket elérni, mint amit elvárnak az együttestől. Vezetőedzőnk abban bízik, hogy a Mosonmagyaróvár elleni győzelem lökést ad a játékosoknak.

Fontos mérkőzés volt ez és remélem, hogy ez egy fordulópontot jelent. Nehéz találkozók várnak ránk, vasárnap Nyíregyházára látogatunk, de mindegyikre ugyanolyan kemény munkával és lelkiismeretesen készülünk fel. A tabella szempontjából lényeges, hogy gyűjtsük a pontokat - fogalmazott Vitelki Zoltán.

 

A múlt héten szerződtetett és a Mosonmagyaróvár ellen első budafoki gólját szerző Gohér Gergő kapcsán vezetőedzőnk azt mondta, a védő érkezésével bővültek a variációs lehetőségek.

A jó játékos hamar beilleszkedik. Gergőnek van rutinja, NB I-es tapasztalata, látni a mozgásán, hogy egyre jobb állapotba kerül. Hosszú időt hagyott ki, kevés mérkőzést játszott az utóbbi időben, de ezúttal nagyon jó teljesítményt nyújtott. Várjuk, hogy a sérültjeink is felépüljenek, mert papíron viszonylag sokan vagyunk, de a használható játékosok száma nem olyan sok. Mindenesetre azok, akik rendelkezésre állnak, mindent megtesznek azért, hogy eredményesek legyünk.

 

 A mieink legközelebb vasárnap 17 órakor, a Nyíregyháza Spartacus vendégeként lépnek pályára.

 

Szponzoraink