Previous Next

Várjuk az első megmérettetést - Kirják Henrik

Csapatunk szombaton az NB III-as Taksony SE vendégeként játssza első felkészülési mérkőzését.

 

 

A kéthetes kemény edzésmunkát követően szombaton délelőtt már felkészülési mérkőzésen lép pályára csapatunk. A harmadosztályú Taksony SE elleni találkozó 9.30-kor kezdődik a Pest megyei együttes otthonában.

"Az első két hét az erőnlét megalapozásáról szólt, de természetesen már különböző taktikai elemeket is elkezdtünk beépíteni az edzésekbe" - nyilatkozta a mieink balhátvédje, Kirják Henrik. "A szakmai stáb ezeket szeretné viszontlátni az edzőmérkőzéseken, így szombaton, a Taksony SE ellen is. Úgy érzem, az egész csapat nagyon várja már az első megmérettetést. Persze tudjuk, hogy a bajnoki rajtig még sok munka vár ránk, de szeretnénk meccskörülmények között is kamatoztatni azokat a dolgokat, amiket eddig elsajátítottunk a felkészülés alatt."

19 éves játékosunk, aki néhány héttel ezelőtt sikeres érettségit tett, a csapaton belüli hangulatról is mesélt.

"Az új játékosok beilleszkedését az egész csapat segíti, mindenki pozitívan áll az érkezőkhöz. Igyekszünk tovább építeni az eddig meglévő, értékes közösséget és megőrízni az öltöző családias hangulatát" - fogalmazott Kirják Henrik.

A taksonyi mérkőzés után együttesünk hétfőtől a Magyar Labdarúgó Szövetség telki edzőközpontjában folytatja a munkát,  ahol szerdán és pénteken is felkészülési találkozón lép majd pályára.

 

 

Szponzoraink