Previous Next

Változik a keret: négyen hosszabbítottak, heten távoznak

Klubunk folyamatosan dolgozik a jövő csapatának kialakításán.

 

 

A szezonból ugyan egy forduló még hátra van - csapatunk vasárnap 14 óra 30 perctől a Monor vendégeként lép pályára -, ám a Budafoki MTE vezetése már hónapok óta dolgozik a következő idény keretének kialakításán. Ennek eredményeként örömmel jelentjük be, hogy újabb négy játékosunkkal állapodtunk meg a közös folytatásról. Filkor Attila, Ihrig-Farkas Sebestyén, Khiesz Kornél és Vankó Imre egyaránt egy évvel, 2020-ig hosszabbította meg idén nyáron lejáró szerződését.

Amint arról már beszámoltunk, korábban csapatkapitányunk és házi gólkirályunk, a mostani szezonban 16 találatnál járó Kovács Dávid, továbbá Fekete Máté, Króner Martin, Vass Máté, Vaszicsku Gergő és Veszelinov Vladimir is meghosszabbította kontraktusát klubunkkal.

"Folyamatosan zajlanak a megbeszélések azokkal a játékosainkkal, akikkel még nem egyeztünk meg a következő idényt illetően. Emellett természetesen vannak kiszemeltjeink, akiket szeretnénk a sorainkban tudni. Velük is tárgyalunk már és reményeink szerint rövidesen bejelenthetjük az érkezésüket" - mondta Oláh Lóránt, a BMTE sportigazgatója.

Hét játékosunk, Balogh Péter, Csiszér Balázs, Gubacsi Zoltán, Kercsó Bence, Pölöskei Péter, Vég Bence és Patkós Imre június 30-án lejáró szerződését nem hosszabbította meg klubunk. Utóbbi saját kérésére, új kihívást keresve távozik Budafokról. 

"Köszönöm a BMTE-nek az elmúlt két és fél évet. Hálás vagyok a szurkolóknak is, akik támogattak. Nekik és a csapatnak is sok sikert kívánok" - mondta Pölöskei Péter, aki 2016 óta hetvenhat mérkőzésen harminc gólt szerzett budafoki színekben és jelentős szerepet vállalt az NB III-ból történő feljutásban. 

"Távozó játékosainknak köszönettel tartozunk azért, amit a BMTE-ért tettek. Pályafutásukhoz a klub összes dolgozója nevében jó egészséget és eredményes szereplést kívánok" - fogalmazott sportigazgatónk, Oláh Lóránt.

 

Szponzoraink