Previous Next

Újabb U21-es válogatott a keretben

A tehetséges kapus, Bese Balázs az MTK Budapesttől kölcsönben érkezett Budafokra.

 

 

U21-es válogatott kapus csatlakozott klubunk játékoskeretéhez. Bese Balázs az MTK Budapesttől egy évre kölcsönben igazolt Budafokra.

"Nagy Gábor kapusedzővel sokat egyeztettünk arról, hogy miként egészítsük ki a kapus pozíciót. Balázsra esett a választásunk, aki fiatal kora ellen több, mint ötven mérkőzésen védett az NB II-ben. Örömteli, hogy egy újabb korosztályos válogatott játékost tudhatunk a sorainkban" - mondta Oláh Lóránt sportigazgató.

Bese Balázs 1999. január 22-én született. A Csep-Gól FC és a Ferencváros után 15 évesen az MTK-hoz került. A kék-fehéreknél előbb az utánpótláscsapatokban, majd az NB III-ban szereplő tartalék együttesben lépett pályára. A 2017/2018-as szezonban, vagyis mindössze tizennyolc évesen bemutatkozott a másodosztályban.

Az idény első felét kölcsönben Budaörsön töltötte, majd visszatért a Hungária körútra és tavasszal első számú kapusnak számított. Akárcsak a következő szezonban, igaz, már a Vasas játékosaként. Az angyalföldieknél egy évet töltött és szinte végig ő állt a gólvonalon.

Bese Balázs összesen 62 NB II-es mérkőzésen védett, ezek közül tizenhatszor megóvta kapuját a góltól. Tinédzser kora óta tagja a korosztályos válogatottaknak.

 

Szponzoraink