Previous Next

Új tag a keretben: Romić Danijel aláírt

A szabadkai születésű, 26 éves hátvéd a Pécsi MFC-től érkezett klubunkhoz.

 

 

A Budafoki MTE örömmel tájékoztatja szurkolóit és a közvéleményt, hogy mindenben megegyezett Romić Danijellel, így a 26 éves belső védő klubunk színeiben folytatja pályafutását.

Romić Danijel 1993. március 19-én született Szabadkán. Első magyarországi állomáshelye Kozármisleny volt, ahol a 2012/2013-as szezonban az NB II-ben futballozott. 2013 nyarán az élvonalbeli PMFC-hez szerződött, ahol 20 évesen bemutatkozott az NB I-ben, első mérkőzését a Ferencváros ellen játszotta július 27-én. Az őszi szezonban a Kecskemét és a Haladás kapuját is bevette. A 2013/2014-es idényben huszonnyolc, a következőben tizennégy élvonalbeli találkozón lépett pályára a baranyai együttesben, mielőtt 2015 nyarán a Vasashoz igazolt. Romić az angyalföldieknél négy tétmeccsen játszott.

A 2016/2017-es szezon első felét az izraeli másodosztályban szereplő Hapoel Katamon Jeruzsálemnél, a második részét a horvát élvonalbeli Cibalia Vinkovci csapatánál töltötte. Romić egy év külföldi kitérő után visszatért Magyarországra és az NB II-es Soroksár labdarúgója volt, az előző idényt pedig régi sikerei színhelyén, Pécsen töltötte. Az NB III-ban szereplő PMFC alapemberévé vált és huszonnyolc mérkőzésen hasznos védőmunkája mellett két góljával is segítette a piros-feketéket.

NÉVJEGY

név: Romić Danijel
kor: 26
poszt: belső védő
magasság: 187 cm
NB I-es mérkőzés/gól: 46/2
Korábbi klubjai: Kozármisleny, PMFC, Vasas, Hapoel Katamon (izraeli), Cibalia (horvát), Soroksár, PMFC

Fotó: bama.hu

 

Szponzoraink