Previous Next

Új szerepkör, gólpassz - így indult fiatal középpályásunk tavasza

Micsinai Miklós remek kiugratása után született meg csapatunk első tavaszi gólja a bajnokságban, játékosunk mégis csalódottan hagyta el a pályát Dorogon.

 

 

Fiatal középpályásunk, Micsinai Miklós január közepén ünnepelte 21. születésnapját. Dorogon, a Merkantil Bank Liga első tavaszi fordulójában pedig a szezonban negyedszer volt tagja a kezdőcsapatnak, ezúttal új szerepkörben. A bizalmat remek gólpasszal hálálta meg, Kovács Dávidot ugratta ki remek ütemben, aki vezetéshez jutatta csapatunkat a Buzánszky Jenő Stadionban. A 2-1-es vereséggel zárult találkozó után Micsinai Miklóssal beszélgettünk.

 

BudafokiMTE.hu: Gratulálunk a gólpasszodhoz!

Micsinai Miklós: Köszönöm szépen!

Sajnos a pontszerzéshez most nem lehet gratulálni, pedig ebben a mérkőzésben benne volt, hogy nyerjünk. 

Én is így érzem. Sokat tettünk azért, hogy ponttal, sőt, pontokkal távozzunk Dorogról. Jól játszottunk, voltak lehetőségeink és egy szép akció végén gólt is tudtunk szerezni az első félidőben. Azt gondolom, hogy a játék képe alapján rászolgáltunk volna a győzelemre, de sajnos az ellenfél két pontrúgásánál hibáztunk, ezek a hibák pedig most sokba kerültek.

Hogy érezted magad az új szerepkörben?

Jól éreztem magam. Csizmadia Csaba jelezte, hogy a korábbiaknál hátrébb, a védelem előtt számít rám. Igyekeztem mindent megtenni, hogy bizonyítsam, ebben a pozícióban is megállom a helyem, annak pedig külön örülök, hogy gólpassz adtam. Bárcsak a három pontot is megszereztük volna!

Ami most nem sikerült, az remélhetőleg vasárnap, a Siófok ellen menni fog. 

Igen, ezért fogunk dolgozni a héten! Most eléggé csalódottak vagyunk, mert szerettük volna győzelemmel kezdeni a tavaszt, de sok mérkőzés van még hátra a szezonból, van lehetőség javítani. Mi pedig igyekszünk megragadni a következő alkalmat arra, hogy nyerjünk.

 

Szponzoraink