Previous Next

Ugyanúgy készültünk, mint bármikor máskor - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk Vass Mátén és Fekete Mátén kívül mindenkire számíthat az MTK Budapest elleni mérkőzés előtt.

 

 

A válogatott szünet után csapatunk számára vasárnap este a Hidegkuti Nándor Stadionban folytatódik a bajnokság. 18 órától az MTK Budapest vendégeként lépünk pályára. A tabellán elfoglalt helyezések alapján rangadónak is nevezhető a mérkőzés, hiszen második helyezettként utazunk az eddig két ponttal többet gyűjtő listavezetőhöz, ám Csizmadia Csaba hangsúlyozta, a mieink nem foglalkoznak a pillanatnyi állással.

"Két hete, a Nyíregyháza elleni győzelem után megbeszéltük az öltözőben, hogy jó pozícióban vagyunk és ezt nem a szerencsének, hanem a saját teljesítményünknek köszönhetjük. Ennél nagyobb jelentőséget viszont nem tulajdonítunk a jelenlegi helyzetnek" - mondta vezetőedzőnk. "Sablon, de igaz, hogy az MTK elleni kilencven percre is ugyanúgy készültünk, mint bármelyik másik meccsre. Tisztában vagyunk vele, hogy az MTK jó csapat, ugyanakkor azt kértem a srácoktól, hogy ugyanúgy tekintsenek a mostani riválisra, mint bármelyik másikra."

Csizmadia Csaba hozzátette, nem baj, ha játékosaiban van némi drukk a vasárnapi találkozó előtt, ám nem szabad rágörcsölni a feladatra.

"Senkitől sem várok 160-180 százalékot, mert olyan nincs. Ha mindenki teljes koncentrációval, a megbeszéltek szerint teszi a dolgát, ahogy eddig, akkor eredményesek lehetünk a Hidegkuti Nándor Stadionban is. Minden csapatnak vannak erősségei és gyengeségei, ez az MTK-ról is elmondható. Minden részletre vonatkozóan kielemeztük ellenfelünk játékát, felkészültünk arra, amire fel lehet készülni. Persze a pályán sok minden előfordulhat, történnek váratlan szituációk is a mérkőzéseken" - fogalmazott vezetőedzőnk, akinek keretéből Vass Máté és Fekete Máté sérülés miatt hiányzik majd.

"A többiek viszont  egészségesek és ez egy rendkívül pozitív dolog" - mondta Csizmadia Csaba. "Lesznek olyanok, akik ezúttal kimaradnak, ezek nehéz döntések, amiket nekem kell meghoznom. Elégedett vagyok a srácok munkájával, mert mindenki maximálisan felkészült és ahogy már mondtam, mindenkire lehet számítani."

A vasárnap 18 órakor kezdődő mérkőzést az M4 Sport csatorna élőben közvetíti.

 

Merkantil Bank Liga, 13. forduló
18:00 MTK Budapest-Budafoki MTE
Hidegkuti Nándor Stadion, 2019. október 20., vasárnap
TV: M4 Sport

 

Szponzoraink