Previous Next

Ugyanolyan éhesen a sikerre

Horváth Roland jó mérkőzésre számít vasárnap délután Gyirmóton, ahol csapatunk folytatná jó sorozatát.

 

 

 

Egymást követő negyedik győzelmünket szerezhetjük meg vasárnap a Merkantil Bank Ligában, a Gyirmót FC Győr otthonában. Ilyen sorozatra pedig még nem volt példa 2017-es feljutásunk óta. A Vác, az ETO FC Győr és a Szombathelyi Haladás ellen aratott sikereket követően a feljutás jelentő második helyen töltöttük a válogatott szünetet, amely során játékosaink bajnoki ritmusban, a megszokott intenzitással készültek a következő feladatra.

“Alaposan felkészültünk a Gyirmótból, megnéztük, hol vannak az ellenfél gyenge pontjai, hol tudnánk majd megbontani őket, mire kell figyelnünk hátul és a héten ennek alapján gyakoroltuk a támadásépítést, illetve a védekezést” - mondta Horváth Roland, aki a Haladás ellen győztes gólt szerzett, nyáron pedig éppen a gyirmótiaktól érkezett Budafokra.

Támadónk szerint a tabellán elfoglalt pillanatnyi pozíciónk senkit sem altatott el a kéthetes bajnoki szünetben, csapatunk ugyanolyan elszántan várja a folytatást, mint korábban.

“A téli szünet közeledtével apróbb fáradtság érezhető rajtunk, de rendkívül motiváltak vagyunk és éhesek a sikerre. Ott akarunk maradni a tabella elején és ugyanúgy tesszük a dolgunkat teljes koncentrációval, ahogy eddig is” - fogalmazott csatárunk, akit arról is kérdeztünk, milyen mérkőzésre számít korábbi együttese ellen.

“A Gyirmót minden évben ott van az élmezőnyben, jó a játékosállománya és komoly célokért küzd, úgyhogy érdekes találkozó lesz a vasárnapi. Új szakmai stáb dolgozik a klubnál, más a filozófia és a keret is átalakult az előző szezonhoz képest. Bízom benne, hogy sikerül folytatnunk jó sorozatunkat és elhozzuk Gyirmótról a három pontot” - tette hozzá Horváth Roland.

A mérkőzéssel kapcsolatos szurkolói információk IDE KATTINVA olvashatók.

 

Merkantil Bank Liga, 18. forduló
17:00 Gyirmót FC Győr-Budafoki MTE
Alcufer Stadion, 2019. november 24., vasárnap

Szponzoraink