Previous Next

Úgy lesz tökéletes minden, ha a csapat is nyer - Balogh Péter

20 éves kapusunk először védett az NB II-ben, ám eredményesebb bemutatkozásra számított.

 

csapat oltozo

Nem volt felhőtlen az öröme Balogh Péternek az öltözőfolyosón, a Cegléd elleni mérkőzést követően. 20 éves kapusunk a bajnokságban először kapott lehetőséget első csapatunkban, jól is védett, ám a mieink 2-1-re elveszítették a találkozót.


“Annak természetesen örülök, hogy sikerült bemutatkoznom az NB II-ben, egy profi ligában, azt viszont nagyon sajnálom, hogy ez a meccs így alakult. Úgy látszik, most egy ilyen periódusban vagyunk és még többet kell tennünk azért, hogy kilábaljunk belőle” - mondta kapusunk, aki a Puskás Akadémiánál nevelkedett, a felnőttek között pedig az akkor harmadosztályú Monorban játszotta első bajnoki mérkőzését tavaly februárban.


Csizmadia Csaba elégedett volt kapusunk vasárnapi teljesítményével. Azt mondta, úgy volt vele, hogy lehetőséget kell adnia a fiatal játékosnak, a többi pedig már rajta múlik. “Peti abszolút helytállt, a gólokról nem tehetett, sőt, az első találat előtt nagyot védett” - fogalmazott megbízott vezetőedzőnk.


Valóban, Balogh Péter rögtön egy hatalmas bravúrral kezdett a Cegléd ellen, ám védése után néhány másodperccel már a hálónkba került a labda.


“Az első ceglédi gól előtt beleértem a labdába, a keresztlécre toltam és utána nem is tudtam, hogy merre pattant tovább. Csak azt láttam, hogy felfelé száll és a pályán fog maradni. A másodiknál pedig két ember között a becsúszásnál valahogy megperdült a labda. Szerintem, ha ott nem ér bele senki, akkor simán mellé megy…” - mondta kissé csalódottan.


Kapusunk hozzátette, öröme csak akkor lesz teljes, ha csapatunk elkezdi gyűjtögetni a pontokat és elindul felfelé a tabellán.


“A mostani bemutatkozásomból szeretnék építkezni és bízom abban, hogy az eredmény szempontjából ennél csak jobb jöhet. Úgy lesz tökéletes minden, ha a csapat is nyer.”


A mieink legközelebb szerdán, a Duna Aszfalt TVSE otthonában lépnek pályára.

Szponzoraink