Previous Next

Többet vártunk ettől a meccstől - Micsinai Miklós

Bombagólja ellenére középpályásunkban a csalódottság érzése erősebbnek bizonyult az MTK Budapest otthonában 2-1-re elveszített mérkőzést követően.

 

 

Micsinai Miklósnak nem a gólszerzés az első számú feladata, azt viszont már korábban bizonyította, hogy nem jön zavarba, ha a tizenhatos vonalának környékéről vagy netán a büntetőterületen kívülről kell kapura lőnie. 21 éves középpályásunk élete első NB II-es gólját is egy átlövésből érte el májusban, Zalaegerszegen, ám a vasárnapi, MTK elleni bombája alighanem még emlékezetesebb marad számára.

"Szép találat volt, de nem néztem még vissza a jelenetet, a csalódottság érzése most még erősebb, mert a csapat eredményessége fontosabb az egyéni eredményeknél" - mondta közvetlenül a lefújás után Micsinai, aki úgy érezte, több volt csapatunk számára a találkozóban.

"Az elején kicsit lassan lendültünk játékba, volt is egy helyzete az MTK-nak az első percben, a folytatásban viszont felvettük a ritmust. A második félidőben mindkét kapu előtt alakultak lehetőségek. A hajrában nem sikerült megszereznünk a második gólt, pedig úgy éreztem, benne van a meccs képében. Nem számít, hogy hogyan, de szerettük volna valahogy bekotorni a labdát és legalább egy pontot elhozni a Hungária körútról. Sajnálom, hogy nem sikerült, többet vártunk ettől az estétől" - fogalmazott középpályásunk. 

Keseregni viszont nincs okunk, csapatunk továbbra is a Merkantil Bank Liga élmezőnyéhez tartozik, negyedik a tabellán, ami Micsinai Miklós szerint nem valamiféle titoknak, kizárólag a kemény munkának köszönhető.

"Nem a véletlen műve, hogy ilyen pozícióban vagyunk. Tudtuk, hogy bennünk van ez a teljesítmény és képesek vagyunk eredményesen futballozni. Rengeteget dolgozunk, nagyon jó közösséget alkotunk és megérdemelten vagyunk a tabella elején" - mondta játékosunk, akit vezetőedzőnkről, Csizmadia Csabáról is kérdeztek az újságírók a Hidegkuti Nándor Stadion vegyes zónájában.

"Hogy milyen vezetőedző Csizmadia Csaba? Az eredmények önmagukért beszélnek. Nemrég még ő is játékos volt, pontosan tudja, milyen egy futballista lélektana, ismer minket, a gondolatainkat. Szerintem nagyon jól képes kezelni a különböző helyzeteket" - fogalmazott Micsinai Miklós.

A mieink vasárnap a Vác FC-t fogadják a BMTE Stadionban, az eddig lejátszott tizenkét mérkőzésen mutatott teljesítmény pedig bizakodásra ad okot a jövő szempontjából.

"Egyik ellenfelünk sem tudott egyértelműen fölénk kerekedni a szezon során és a célunk továbbra is az minden találkozón, hogy nyerjünk. Gyűjtjük tovább a pontokat, a szezon végén pedig majd meglátjuk, hogy mindez mire lesz elég" - zárta szavait középpályásunk.

 

Micsinai Miklós gólja az MTK Budapest ellen 

 

 

Szponzoraink