Previous Next

Több volt ebben a meccsben számunkra - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk azt mondta a Gyirmót elleni vereség után, hogy különösen szomorú, amiért nem sikerült ponttal távoznunk az éllovas otthonából.

 

 

Bár a 81. percig nagyjából minden a terveink szerint alakult az Alcufer Stadionban, a hajrában a Gyirmót két pontrúgás után szerzett góllal megfordította a mérkőzést és 2-1-re legyőzte a mieinket.

“Ki merem jelenteni, a találkozón látottak alapján a gyengébb csapat nyert” - fogalmazott csalódottan Csizmadia Csaba a lefújást követően. “Több volt ebben a meccsben számunkra, nagyon sajnálom, hogy így alakult. Mi futballoztunk, az ellenfél csak ívelgetett, aztán a végén két rögzített játékhelyzet után bajba kerültünk. Mindkét kapott gólunk ilyen volt, a gyirmótiak 17-18 méterre a kapunktól pontrúgást végezhettek el…”

Vezetőedzőnk elárulta, a szünetben azt érezte, a papírforma ellenére képesek lehetünk legyőzni a feljutásra pályázó és listaveztő gyirmótiakat.

“Mondtam is az öltözőben, hogy meg tudjuk nyerni ezt a mérkőzést, mert jobbak vagyunk. Ekkor arra gondoltam, nem lennénk elégedett az egy ponttal… Persze így utólag szomorú vagyok, hogy a döntetlen sem sikerült” - nyilatkozta Csizmadia Csaba.

A szakmai stáb dolgát nehezítette, hogy sérülések miatt többen s hiányoztak, ráadásul a vasárnapi mérkőzés elején Filkor Attila is kidőlt a sorból. Középpályásunk valószínűleg combizom-szakadást szenvedett, így hosszabb kihagyás várhat rá és biztosan nem léphet pályára szerdán, a WKW ETO FC Győr elleni hazai találkozón.

 

 

Szponzoraink