Previous Next

Több volt benne, de tanulunk a hibákból - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk a Csákváron elszenvedett 2-1-es vereség után értékelt.

 

 

Erőfeszítéseink ezúttal nem koronázta siker. Vasárnap este, a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában 2-1-re kikaptunk az Aqvital FC Csákvár otthonában. Egy olyan mérkőzésen, amelyben Csizmadia Csaba szerint lényegesen több volt a mieink szempontjából.

"Úgy gondolom, jól futballoztunk, hátrányban sem estünk kétségbe, visszajöttünk a meccsbe, nekünk volt gólhelyzeteink" - mondta a lefújás után vezetőedzőnk. "Ami miatt hiányérzetem van, az a végeredmény, illetve a fáradtság, ami érezhető volt a játékosokon. Ettől függetlenül nem tudom bántani a fiúkat, becsülettel tették a dolgukat, egy héten belül a harmadik találkozónkon is."

Csizmadia Csaba hozzátette, ahogy az első két fordulóban aratott győzelmek után sem volt hurráhangulat az öltözőben, úgy a mostani vereséget is a helyén kell kezelni.

"Nem történt tragédia" - fogalmazott vezetőedzőnk. "Játékban felülmúltuk a Csákvárt, igaz, ez az eredményben nem mutatkozik meg. Ennek a tanulságait le kell vonjuk és tanulnunk kell a hibáinkból. Kár, hogy legalább az egyik pontot nem tudtuk megszerezni, de ez is csak egy mérkőzés volt a hosszú szezon során, a vereség nem fogja megtörni a lendületünket. Készülünk tovább és kijavítjuk, amit ezúttal elrontottunk."

Vasárnap este szinte napra pontosan öt hónap kihagyás után, boka- és sarokműtétjét követően visszatért a pályára Gohér Gergő. 32 éves balhátvédünk a 65. percben, csereként lépett pályára.

"Jó volt újra tétmeccsen futballozni, bár a visszatérésem nem úgy sikerült, ahogy szerettem volna. Játékban most még nagy a lemaradásom, kilencven percet egyelőre nem tudok játszani, de az edzéseken keményen dolgozom azon, hogy újra tökéletes állapotban legyek. Örömmel tölt el, hogy a stáb bízik bennem, próbálom a rutinomat kamatoztatni, az erőm pedig vissza fog jönni" -  fogalmazott Gohér Gergő, aki hozzátette, a döntetlen igazságos eredmény lett volna Csákváron, ahol a hazaiak nem kidolgozott akciók végén, hanem számukra szerencsésen pattanó labdákból szereztek gólokat.

 

 

 

Szponzoraink