Previous Next

Tiszteletre méltó, ahogy a csapat kijött a nehézségekből - Csizmadia Csaba

Megbízott vezetőedzőnk örül annak, hogy játékosai felszabadultak és elhitték, hogy tényleg tudnak jól futballozni.

 

 

Vasárnap délután, a Vác elleni 2-1-es győzelmet követően Csizmadia Csaba bement az öltözőbe a játékosokhoz, gratulált nekik és néhány mondatot intézett a csapathoz, majd néhány perc múlva széles mosoly kíséretében nyitotta ki az ajtót. 

"Parádés első félidőt játszottunk" - kezdte értékelését megbízott vezetőedzőnk, miután a mieink zsinórban harmadik bajnoki találkozójukon is nyertek. "Szép gólokat szereztünk és ezek mellett is voltak még lehetőségeink. Sőt, jól is futballoztunk. A második félidőre egy  kicsit elfáradt a csapat, amire lehetett számítani. Hét közben volt egy kemény kupamérkőzésünk, ráadásul hetven-nyolcvan százalékban ugyanazok a játékosok voltak pályán a MOL Vidi ellen, mint a Vác ellen. "

Izgulnunk kellett a végén, de egye fene, a legfontosabb, hogy csapatunk újabb három ponttal gazdagodott és még jobban eltávolodott a kiesőzónától. Pedig november közepén még meglehetősen nehéz helyzetben voltunk, a ZTE elleni vereség után hat kudarcélménnyel a hátunk mögött, az utolsóelőtti helyről kellett talpra állnunk. De sikerült!

"Le a kalappal a srácok előtt, büszke vagyok rájuk" - folytatta Csizmadia Csaba. "Háromból hármat nyerni hatalmas fegyvertény. Nagyon mélyről kellett visszakapaszkodnunk, tiszteletre méltó, ahogy a csapat kijött a nehézségekből. Mindig jó, de most különösen jó bemenni az öltözőbe. Örülök, hogy a játékosok felszabadultak és elhitték, hogy tényleg tudnak ilyen jól futballozni. Ez volt az egyik kulcsa annak, hogy sikerült felállnunk a padlóról. A másik pedig az, hogy jöjjön végre egy győzelem, amiből lehet építkezni. Novemberben, a válogatott szünetben nagyon sok munkát végeztünk el, megbeszéltük a védekezést és a sráok elfogadták, ami várok tőlük."

Csizmadia Csaba hozzátette, a Balmazújváros, a Monor és a Vác elleni sikerekből a mieink erőt meríthetnek a vasárnapi, Vasas elleni idegenbeli találkozóra, amely a 2018-as év utolsó mérkőzése lesz.

Szponzoraink