Previous Next

Tapasztalatszerzés Felcsúton

Csapatunk újabb élvonalbeli rivális ellen tette próbára magát a Puskás Akadémia FC 2-0-ás győzelmével zárult edzőmérkőzésen.

 

 

Második felkészülési mérkőzését a felcsúti Pancho Arénában játszotta csapatunk szerdán délelőtt. A három nappal korábbi, MOL Fehérvár elleni találkozóhoz hasonlóan a Puskás Akadémia vendégeként is a Póser - Margitics, Vaszicsku, Romic, Gohér - Soltész I., Oláh B. - Skribek, Kulcsár K., Szabó M. - Kovács D. összeállításban kezdtünk.

Kevésen múlt, hogy az eredmény alakulása szempontjából is párhuzamot vonjunk a vasárnapi mérkőzéssel. Szervezett, tudatos játékunknak köszönhetően az első percekben Oláh Bálint nagy helyzetben, 10 méterről lőtt kapu mellé, nem sokkal később pedig Skribek Alen éles szögből találta el a kapufát. 

A 25. percben a válogatott Nagy Zsolt lövése után az élvonal negyedik helyén álló Puskás Akadémia szerzett vezetést. A Póser Dániel védése után kipattanó labdát Jakub Plsek továbbította a hálóba. (1-0)

Az első félidő kiegyenlített futballját követően a fordulást követően a felcsútiak voltak kezdeményezőbbek. A mieink ritkábban jutottak el a Puskás Akadémia tizenhatosának közelébe. A 60. perctől a Kovács Z. - Opavszky, Khiesz, Króner, Margitics - Soltész, Micsinai - Farkas B., Zsolnai, Fekete - Mervó együttes volt pályán. Később Szebenyi Balázs is beállt. 

A 86. percben eldőlt a mérkőzés: egy bal oldali hazai támadás végén Urblík József előkészített, Golgol Mebrahtu pedig beállította a 2-0-ás végeredményt.

 

Felkészülési mérkőzés
Puskás Akadémia FC-Budafoki MTE 2-0 (1-0)
Pancho Aréna, zárt kapuk mögött, vezette: Berke Balázs

Gól: Plsek ('25), Golgol ('86)

 

 

Szponzoraink