Previous Next

Szurkolói információk - Dorog-Budafoki MTE

Csapatunk vasárnap délután 14 órától a Dorogi FC otthonában lép pályára a Merkantil Bank Liga 22. fordulójában.

 

 

Vasárnap délután elérkezik a pillanat, amire december közepe óta vártunk: újra tétmérkőzést játszik a Csapat! 14 órától a Dorogi FC vendégei leszünk a Merkantil Bank Liga 22. fordulójában.

Drukkereink a találkozó helyszíneként szolgáló Buzánszky Jenő Stadionba (2510 Dorog, Köztársaság út 3.) a Déli kapun (D-kapu), a vasuti sínek felöli oldalon található Munkás utcáról tudnak belépni. A kapukat a kezdőrúgás előtt egy órával, 13 órakor nyitják. Alább a könnyebb tájékozódás érdekében láthatják a lelátó megközelítését segítő térképet.

Autóval Dorog Budapestről legegyszerűbben a 10-es számú főúton közelíthető meg, a Pilisvörösvár, Piliscsaba, Leányvár útvonalon. Dorogra beérve a stadion felé a 10-es számú főútról (Bécsi út) a Mária útra kell jobbra kanyarodni, majd a vasúti sínek keresztezése után balra található a sportcsarnok parkolója. Szurkolóink itt, a Déli kapu közelében lévő Dorogi Sportcsarnok parkolójában helyezhetik el autójukat.

Vonatok Budapest Nyugati pályaudvarról félóránként indulnak Dorogra. A menetidő nagyjából egy óra. A dorogi vasútállomásról roppant egyszerűen, 10-12 perces sétával elérhető a vendégszektor bejárata.

A vendégszektorba szóló belépő ára 1000 forint. A jegyvásárlásra a helyszínen, a Déli kapunál található vendégpénztárban van lehetőség.

Mindenki Dorogra! Hajrá, Budafok!

 

 

Szponzoraink