Previous Next

Szurkolói információk - Budaörs-Budafoki MTE

A Merkantil Bank Liga 32. fordulójában Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban lépünk pályára a Budaörs vendégeként.

 

 

Már csak hét forduló van hátra a Merkantil Bank Liga mostani szezonjából, vagyis lassan a bajnokság hajrája kezdődik. Csapatunk ellenfele a 32. fordulóban a Budaörs lesz, amely jelenleg Tatabányán, a Grosics Gyula Stadionban rendezi hazai mérkőzéseit. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legfontosabb információkat azoknak a szurkolóinknak, akik elkísérik a budafoki együttest a vasárnap 16 óra 30 perckor kezdődő találkozó helyszínére.

Az Aranycsapat legendás kapusáról, Grosics Gyuláról elnevezett létesítmény Budafoktól mindegy 50 perces autóútra található (a stadion pontos címe: 2800 Tatabánya, Szent Borbála út 13.). Tatabányát az M1-es autópályán haladva érdemes megközelíteni. Fontos információ azonban, hogy az 54-es és 61-es kilométerek között jelenleg felújítják a burkolatot, ezért az 56-os kilométernél lévő Tatabánya-óváros csomópontot lezárták, a fel és lehajtás nem lehetséges. Drukkereinknek javasoljuk, hogy már jóval korábban, a 39-es kilométernél lévő bicskei csomópontnál hajtsanak le az M1-es sztrádáról és térjenek át az 1-es főútra.

A Budaörs tájékoztatása szerint a budafoki szurkolók a fedett lelátón kialakított vendég szektorban foglalhatnak helyet. A jegyek 800 forintos áron vásárolhatóak meg a Grosics Gyula Stadion vendég pénztárában. A belépés 14 éven aluli gyerekeknek, hölgyeknek, valamint nyugdíjasoknak ingyenes.

Csapatunknak hatalmas erőt ad a lelátóról érkező támogatás, ezért reméljük, hogy vasárnap délután Tatabányán is zúg majd a "Hajrá, Budafok".

 

 

Szponzoraink