Previous Next

Szurkolói információk az SC Sopron elleni mérkőzésre

Az alábbiakban olvasható szurkolói tájékoztatónk az október 30-i, SC Sopron-Budafoki MTE Magyar Kupa-mérkőzésről.

 

 

Csapatunk október 30-án, szerdán 18.00 órakor lép pályára a megyei I. osztályban szereplő SC Sopron ellen a Magyar Kupa 7. fordulójában. A mérkőzést Sopronban, a Városi Stadionban rendezik. A létesítmény címe: 9400 Sopron, Káposztás u. 4.

Gépkocsival utazó szurkolóinknak a következő útvonalat javasoljuk: M0-ás autóút - M1-es autópálya - kihajtás a 129. számú kijáraton, majd ráhajtás az M85-ös útra - az M85-ös útról ráhajtás a 85-ös főútra (később 84-es főút). A Városi Stadion Sopron északi részén található. Megközelítése: Stornó Ferenc utca - Bécsi út - Patak utca - Ösvény utca - Fűzfa sor útvonalon. A menetidő Budafokról - forgalomtól függően - nagyjából 2 óra, 40 perc.

Szurkolóink a Városi Stadion mellett, a Fűzfa sornál kialakított parkolóban helyezhetik el gépjárműveiket, ingyenesen. A parkolóból az út - egy hídon át, a Novomatic Aréna mellett haladva - vezet a vendégszektorhoz. 

 A mérkőzésre érvényes belépő ára 500 forint, míg a nyugdíjasok és diákok - a megfelelő igazolvány felmutatása mellett - ingyen léphetnek be a stadionba. A vendégpénztár a találkozó kezdete előtt egy órával, 17 órakor nyit.

Kérjük a Sopronba utazó szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

Jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, Budafok!

 

 

 

Szponzoraink