Previous Next

Szurkolói információk a Törökszentmiklós elleni mérkőzésre

Az alábbiakban olvashatja szurkolói tájékoztatónkat a szeptember 22-i, Törökszentmiklós FC-Budafoki MTE Magyar Kupa-mérkőzésről.

 

 

Csapatunk szeptember 22-án, vasárnap délután 15.00 órakor lép pályára a megyei I. osztályban szereplő Törökszentmiklós FC ellen a Magyar Kupa 6. fordulójában. A mérkőzést Törökszentmiklóson, a Városi Sporttelepen rendezik. A létesítmény címe: 5200 Törökszentmiklós, Puskás Ferenc utca 14.

Gépkocsival utazó szurkolóinknak a következő útvonalat javasoljuk: M0-ás autóút - M5-ös autópálya - kihajtás a 44. számú kijáraton, majd a 405-ös úton keresztül ráhajtás a 4-es főútra - a 4-es számú főútról letérés jobbra Mezőtúr/Törökszentmiklós Centrum irányába. Törökszentmiklósra beérve: (balra) Táncsics Mihály utca - (jobbra) Wesselényi utca - (balra) Puskás Ferenc utca. A menetidő Budafokról - forgalomtól függően - nagyjából 1 óra, 50 perc.

Szurkolóink a sporttelep környékén lévő utcákban parkolhatnak.

A törökszentmiklósi klub tájékoztatása szerint a vasárnapi mérkőzés iránt jelentős az érdeklődés, a sporttelepnél ugyanakkor egy pénztár szolgálja majd ki a hazai és a vendég szurkolókat is. Arra kérjük drukkereinket, érkezzenek időben a mérkőzésre, hogy a megszokottnál hosszabb sorban állás miatt ne maradjanak le a kezdésről.

A teljes árú belépő ára 500 forint, míg a nyugdíjasok és diákok 350 forintért vásárolhatnak jegyet.

Kérjük a Törökszentmiklósra utazó szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

Jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink