Previous Next

Szurkolói információk a Soroksár SC elleni mérkőzésre

Az alábbiakban olvasható szurkolói tájékoztatónk a február 23-i, Soroksár SC-Budafoki MTE bajnoki mérkőzésről.

 

 

Csapatunk február 23-án, vasárnap 14 órakor lép pályára a Soroksár SC ellen a Merkantil Bank Liga 25. fordulójában. A mérkőzést Budapesten, a Szamosi Mihály Sporttelepen rendezik. A létesítmény címe: 1239 Budapest, Haraszti út 26.

Gépkocsival utazó szurkolóinknak a következő útvonalat javasoljuk: M0-ás autóút - kihajtás a 24. számú kijáraton (Budapest Centrum/M51 irányába) - ráhajtás az 5-ös számú főútra Soroksár felé. A menetidő Budafokról - forgalomtól függően - nagyjából 35-40 perc.

Tömegközlekedéssel, a H6-os jelzésű HÉV-vel lehet eljutni a mérkőzés helyszínére. A vonatok Közvágóhíd állomásról indulnak, innen hat megállót kell utazni a Szent István utca megállóig.

A mérkőzésre a jegy egységesen 1000 forintba kerül, a belépő a helyszínen vásárolható meg. Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegyvásárláshoz fényképes igazolvány szükséges. 14 éven aluliak számára - érvényes diákigazolvánnyal - a belépés ingyenes.

Kérjük a Soroksárra utazó szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

Jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink