Previous Next

Szurkolói információk a rajtra

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a Kisvárda elleni szezonnyitóval kapcsolatban.

 

 

Augusztus 17-én, hétfőn csapatunk 74 év után visszatér az élvonalba és újra NB I-es mérkőzést játszik a BMTE Stadionban. A 19:00 órakor kezdődő találkozó iránt jelentős az érdeklődés, ezért összegyűjtöttük a legfontosabb szurkolói tudnivalókat. 

JEGYÁRUSÍTÁS

Jegyvásárlásra a mérkőzés napján lesz lehetőség a BMTE Stadionban. A Komáromi út felöli kapunál található hazai pénztárak három órával a kezdés előtt, vagyis 16:00 órakor nyitnak. A jegyvásárláshoz MLSZ- vagy klubkártya nem szükséges, személyazonosító okmány azonban igen. 

Kérjük drukkereinket, hogy időben érkezzenek a stadionhoz!

BÉRLETÁTVÉTEL

A mérkőzés napján nem lesz bérletárusítás, a már megvásárolt bérletek azonban átvehetők a Komáromi úti hazai pénztárakban, 16:00 és 17:30 között. A bérletek átvételéhez személyazonosító okmány szükséges. 17:30 után már kizárólag jegyvásárlásra lesz lehetőség.

Fontos információ, hogy a bérlettel rendelkező szurkolók a bérlet átvételekor kapott papírjeggyel tudnak belépni a Kisvárda elleni mérkőzésre!

PARKOLÁS

Szurkolóink a BMTE Stadion környékén lévő utcákban, a KRESZ szabályai szerint helyezhetik el gépjárműveiket. Felhívjuk a figyelmet, hogy a mérkőzés napján a rendőrség fokozottan ellenőrzi majd a parkolások szabályosságát.

A korlátozott lehetőségek miatt kérjük drukkereinket, hogy használják a tömegközlekedést vagy gyalog közelítsék meg a BMTE Stadiont.

KÖZLEKEDÉS

Az 58-as és a 158-as autóbuszok a stadion közvetlen közelében lévő Víg utva (Sporttelep) megállóig szállítják szurkolóinkat. Innen néhány perces sétával érhető el a Komáromi úti hazai bejárat. 

Budafok vasútállomástól a BMTE Stadion mindegy 20 perces sétára található.

VENDÉG SZURKOLÓK

A Kisvárdáról érkező drukkereknek javasoljuk, hogy a budafoki Városház téren található P+R parkolóban hagyják gépjárműveiket, majd gyalog vagy busszal (leszállás a Lőcsei utcai megállónál) érkezzenek a stadionhoz. A vendégszektor a Zuzmó utca felöl közelíthető meg. A vendégszektor bejáratánál található pénztár két órával a kezdőrúgás előtt, 17:00 órakor nyit.

 

Szponzoraink