Previous Next

Szurkolói információk a Haladás elleni mérkőzésre

Az alábbiakban olvasható szurkolói tájékoztatónk a december 4-i, Szombathelyi Haladás-Budafoki MTE Magyar Kupa-mérkőzésről.

 

 

Csapatunk december 4-én, szerdán 15 óra 30 perckor lép pályára a Szombathelyi Haladás ellen a Magyar Kupa 8. fordulójában. A mérkőzést Szombathelyen, a Haladás Sportkomplexumban rendezik. A létesítmény címe: 9700 Szombathely, Rohonci út 3.

Gépkocsival utazó szurkolóinknak a következő útvonalat javasoljuk: M0-ás autóút - M1-es autópálya - kihajtás a 129. számú kijáraton, majd ráhajtás az M85-ös (később M86) útra. A menetidő Budafokról - forgalomtól függően - nagyjából 2 óra, 40 perc.

Szurkolóink a stadiontól mindegy 200 méterre, a Kenderesi úton kialakított parkolóban helyezhetik el gépjárműveiket, ingyenesen. A parkolóból egy rövid sétával érhető el az E-jelű vendégszektor bejárata.

A vendégszektorba szóló belépők megvásárolhatók online, 1000 forintért, IDE KATTINVA!

A belépés hat éves korig ingyenes, a diákok és nyugdíjasok kedvezményes árú jegyet vásárolhatnak 500 forintos áron. A helyszíni jegyértékesítés a mérkőzés kezdete előtt egy órával, 14 óra 30 perctől történik. A jegyvásárláshoz klubkártya, futballkártya és arcképes igazolvány nem szükséges.

A Haladás Sportkomplexumban forgókapus beléptető rendszer üzemel, amelyen a beléptetés 14 óra 45 perckor kezdődik majd. Fontos információ a beléptető kapukkal kapcsolatban, hogy az érkező szurkoló ne forgassa át maga előtt a rendszert, mert akkor nem tud majd belépni. Amennyiben egy jeggyel másodszor próbálnak belépni, a rendszer "ismételt" felirattal jelzi, hogy a belépő már felhasználásra került. Abban az esetben, ha a belépő érvényes, de a szurkoló eltéveszti a szektort, a rendszer a "téves kapu" kiírással tájékoztat.

Kérjük a Szombathelyre utazó szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

Jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink