Previous Next

Szurkolói információk a Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésre

Az alábbiakban olvasható szurkolói tájékoztatónk a november 24-i, Gyirmót FC Győr-Budafoki MTE bajnoki mérkőzésről.

 

 

Csapatunk november 24-én, vasárnap 17.00 órakor lép pályára a Gyirmót FC Győr ellen a Merkantil Bank Liga 18. fordulójában. A mérkőzést Győrben, az Alfucer Stadionban rendezik. A létesítmény címe: 9019 Győr, Ménfői u. 61.

Gépkocsival utazó szurkolóinknak a következő útvonalat javasoljuk: M0-ás autóút - M1-es autópálya - kihajtás a 123. számú kijáraton, majd ráhajtás a 83-as számú főútra, Pápa irányába - kb. 2,5 kilométer után fordulás jobbra (Új Élet út/Ménfői út). A menetidő Budafokról - forgalomtól függően - nagyjából 1 óra, 30 perc. 

A vendégszektorokba szóló teljes árú jegy 1000 forintba kerül. Diákok és nyudíjasok 500 forintért tekinthetik meg a mérkőzést, a 6 éven aluli gyermekek pedig jelképes 5 forintért vásárolhatnak belépőt.

A belépők online is megvásárolhatók, IDE KATTINVA!

A Gyirmót FC Győr a helyszíni jegyvásárláshoz nem teszi kötelezővé szurkolói kártya használatát és a normál besorolású mérkőzésekre személyes adatok megadása nélkül tudnak jegyet váltani.

Kérjük a Gyirmót FC Győr elleni mérkőzésre utazó szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

Jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink