Previous Next

Szurkolói információk a Csákvár elleni mérkőzésre

Az alábbiakban olvashatja szurkolói tájékoztatónkat az augusztus 11-i, Aqvital FC Csákvár-Budafoki MTE bajnoki mérkőzésről.

 

 

Csapatunk augusztus 11-én, vasárnap este 19 órakor lép pályára az Aqvital FC Csákvár ellen a Merkantil Bank Liga 3. fordulójában. A mérkőzést a Tersztyánszky Ödön sportközpontban rendezik. A létesítmény címe: 8083 Csákvár, Vöröskapu utca 14.

Gépkocsival utazó szurkolóinknak a következő útvonalat javasoljuk: M1-es autópálya - kihajtás a 39. számú kijáraton, majd jobbra kanyarodva ráhajtás az 1-es számú főútra - 2,2 kilométer után balra kanyarodva ráhajtás a 811-es útra, Felcsút irányába - az első körforgalomnál kihajtás az első kijáraton Csákvár irányába. Csákvárra beérve a sportközpont a Kossuth utca-Damjanich utca útvonalon érhető el. A menetidő Budafokról, forgalomtól függően nagyjából 50 perc.

A vendégszektorba szóló belépőjegyek 1000 forintos áron vásárolhatóak meg a helyszínen. A budafoki szurkolók a vendégszektor mellett kijelölt területen parkolhatnak.

Kérjük a Csákvárra utazó szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

Jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink