Previous Next

Szurkolói információk a Békéscsaba elleni mérkőzésre

Az alábbiakban olvashatja szurkolói tájékoztatónkat a szeptember 1-jei, Békéscsaba-Budafoki MTE bajnoki mérkőzésről.

 

 

Csapatunk szeptember elsején, vasárnap délután 17.00 órakor lép pályára a Békéscsaba 1912 Előre ellen a Merkantil Bank Liga 7. fordulójában. A mérkőzést Kórház utcai stadionban rendezik. A létesítmény címe: 5600 Békéscsaba, Kórház utca 6.

Gépkocsival utazó szurkolóinknak a következő útvonalat javasoljuk: M5-ös autópálya - kihajtás a 74. számú kijáraton, majd a 445-ös úton keresztül ráhajtás a 44-es főútra - a 44-es számú főúton Lakitelek, Kunszentmárton, Szarvas útvonalon haladva érkezés Békéscsabára. A városba beérve: Szarvasi út - (jobbra) Baross utca - (balra) Szécheny utca - (balra Gőzmalom tér - (jobbra) Kórház utca. A menetidő forgalomtól függően nagyjából 2 óra, 40 perc.

A békéscsabai klubtól kapott tájékoztatás szerint a budafoki szurkolók a Munkácsy Hotellel ferdén szemben található őrzött parkolóban ingyenesen, biztonságos körülmények között állíthatják le gépjárműveiket, majd a Kórház utcán átkelve, az 1-es számú kapun léphetnek be a stadionba. 

A vendég pénztár a mérkőzés napján 16 órakor nyit ki. A teljes árú belépő ára 1000 forint, míg diák- és nyugdíjas-igazolvánnyal a jegy 500 forintért vásárolható meg. Tizenöt éves kor alatt a belépés ingyenes.

A Békéscsaba 1912 Előre felhívja szurkolóink figyelmét, hogy a Kórház utcai stadion továbbra is átépítés-rekonstrukció alatt áll, így semmiképpen se lépjenek a lezárt építési területre. A munkálatok miatti esetleges kellemetlenségekért a klub előre is elnézést kér.

Kérjük a Békéscsabára utazó szurkolóinkat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

Jó utat és jó szurkolást kívánunk! Hajrá, Budafok!

 

Szponzoraink