Previous Next

Szurkolói infók - Újpest-BMTE

Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban.

 

 

Csapatunk az OTP Bank Liga 2. fordulójában, vasárnap 17:45 perctől az Újpest FC otthonában, a Szusza Ferenc Stadionban lép pályára. A jelentős érdeklődésre való tekintettel az alábbiakban összefoglaljuk a mérkőzéssel kapcsolatos legfontosabb szurkolói tudnivalókat.

 

JEGYEK

A vendégszektorba szóló jegyek már kaphatók elővételben, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon.

Az online felület IDE KATTINVA érhető el.

Az Újpest FC-től kapott tájékoztatás szerint, a mérkőzés napján a Szusza Ferenc Stadionban egy vendégpénztár nyitva lesz 15:45 perctől, ám azt javasoljuk szurkolóinknak, hogy a jegyüket elővételben vásárolják meg.

A vendégjegyek egységesen 1000 forintba kerülnek.

 

UTAZÁS

Budafok-Tétény önkormányzata és a BKK két ingyenes szurkolói busz indít Újpestre. 

A buszok vasárnap 15:30 perckor, a Budafoki Szomszédok Piaca mögötti nagy parkolóból indul és a mérkőzés után ugyanoda szállítja vissza drukkereinket. 

Fontos információ, hogy a buszokra a mérkőzésre érvényes belépővel lehet felszállni, amelyet a biztonsági szolgálat ellenőrizni fog.

Kérjük szurkolóinkat, hogy időben érkezzenek a buszokhoz.

Akik nem a szervezett utazást, hanem a BKK menetrend szerinti járatait választják, a 30-as vagy a 230-as autóbuszokkal közelíthetik meg a stadiont. Mindkét autóbuszról az Irányi Dániel utca/Baross utca megállónál érdemes leszállni. Innen néhány perces sétával a Fülek utcán vagy a Labdarúgó utcán keresztül érhető el a vendégszektor bejárata.

A gépjárművel érkezők a Szusza Ferenc Stadion környékén lévő utcákban ingyenesen parkolhatnak. 

 

BELÉPÉS

Szurkolóink a IV. számú kapun léphetnek be és a C-szektorban foglalhatnak helyet. A szektoron belül büfé és mellékhelyiség áll drukkereink rendelkezésére.

Kapunyitás 16:45 perckor.

 

Kérjük az Újpestre utazókat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

 

Hajrá, Budafok! Hajrá, BMTE!

 

Szponzoraink