Previous Next

Szurkolói infók - MTK-BMTE

Jegyvásárlással, utazással és belépéssel kapcsolatos tudnivalók egy helyen.

 

 

Péntek este 20 órakor a Hidegkuti Nándor Stadionban, az MTK Budapest vendégeként lépünk pályára az OTP Bank Liga 6. fordulójában. Cikkünkben összegyűjtöttünk a mérkőzéssel kapcsolatos legfontosabb információkat szurkolóink számára.

JEGYEK

A vendégszektorba szóló jegyek árusítása már zajlik elővételben, a meccsjegy.mlsz.hu oldalon. A belépők - 10% elővételi kedvezménnyel - 1620 forintért kaphatók meg online. Jegyvásárláshoz KATTINTS IDE!

Az MTK Budapest tájékoztatása szerint, amennyiben a vendégszektorba szóló jegyek elővételben elfogynak, további belépők helyszíni értékesítésére nincs lehetőség szurkolóink számára. Ebben az esetben a mérkőzés napján nem lesz nyitva vendégpénztár, drukkereink pedig más szektorba szóló, érvényes belépőjegy birtokában sem léphetnek be a stadionba.

Amennyiben nem értékesítenek minden vendégszektorba szóló jegyet, akkor a pénztár pénteken 17:00 órakor nyit ki.

A vendégszektor helyszíni jegyárai:

teljes ár: 1 800 Ft., diák (14 év felett) és nyugdíjas ár: 1 200 Ft., gyermek (14 év alatt) és mozgássérült
(és kísérője): ingyenes

 

UTAZÁS

Budafok-Tétény önkormányzata és a BKK ingyenes szurkolói buszt indít a pénteki mérkőzésre. A busz pénteken 18:00 órakor, a Budafoki Szomszédok Piaca mögötti nagy parkolóból indul és a találkozó után ugyanoda szállítja vissza drukkereinket. 

A buszra kirzárólag a mérkőzésre érvényes belépővel lehet felszállni, amelyet a biztonsági szolgálat ellenőrizni fog.

A buszon a szájat és orrot eltakaró maszk viselése kötelező!

Gépkocsival érkező szurkolóink a Hidegkuti Stadion környékén lévő uutcákban, a KRESZ szabályainak megfelelően parkolhatnak. A parkolóhelyek korlátozott száma miatt azt javasoljuk drukkereinknek, hogy tömegközlekedési eszközökkel érkezzenek a helyszínre.

A Hidegkuti Stadion megközelíthető az 1-es, a 37-es és a 37A jelzésű villamosokkal.

 

BELÉPÉS

A budafoki szurkolók beléptetése a stadion 3-as kapuján fog történni, amely a Sport utca és Százados utca
sarkán található. Innen közelíthető meg a V1-es, V2-es, V3-as és V4-es szektor.

 

Kérjük a Hidegkuti Stadionba utazókat, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetség és a rendező sportszervezet pályarendszabályait maradéktalanul tartsák be és működjenek együtt a rendezőséggel. Köszönjük!

 

Hajrá, Budafok! Hajrá, BMTE!

Szponzoraink