Previous Next

Szeretnénk megnehezíteni a Vasas dolgát - Pölöskei Péter

Támadónk szerint komoly fegyvertény, hogy a nehézségek ellenére több pontunk van a Merkantil Bank Ligában, mint tavaly ilyenkor.

 

Rendkívül fontos pillanatban, az első félidő legvégén fejelt gólt Pölöskei Péter a múlt vasárnapi, Vác elleni mérkőzésen és mint később kiderült, találata győzelmet ért a Merkantil Bank Liga 20. fordulójában.

"Nagyon jól jöttünk be a szünetre 2-0-s vezetésnél, csak sajnos a második félidő elején megint dekoncentráltak voltunk néhány percig és kaptunk egy elkerülhető gólt" - mondta támadónk, aki hatgólos a szezonban, ebből négyet a bajnokságban szerzett. "Utána viszont stabilan védekeztünk és sikerült megőriznünk az előnyt."

Pedig nem volt könnyű hetük a mieinknek, hiszen a Vác előtt a MOL Vidivel is megmérkőztek a Magyar Kupában és bár nyernünk nem sikerült, játékunk láthatóan önbizalmat adott a csapatnak a hétvégére.

"Szerintem minden játékos nagyon élvezte azt a meccset és ez látszott is a teljesítményeken" - fogalmazott Pölöskei Péter. "Nem úgy futballoztunk a fehérváriakkal szemben, hogy csak ússzuk meg valahogy minél kevesebb kapott góllal, hanem mindenki maximálisan odatette magát. Örülök annak, hogy a Vác ellen tovább tudtuk vinni ezt és fent maradtunk a hullám tetején."

A 2018-as évben pedig már csak egyetlen mérkőzés maradt, vasárnap 17 órától a Vasas ideiglenes otthonában, a Szusza Ferenc Stadionban lép pályára a BMTE.  A mieink három bajnoki sikert követően utaznak Újpestre és ha valamiből, ebből biztosan erőt meríthetnek a hosszú és viszontagságos őszi idény végén.

"Ha szabad így fogalmaznom, ez már egy bónuszmeccs számunkra" - mondta Pölöskei Péter. "A Vasas otthonában nem kötelező a győzelem és már azzal is nagyon sokat tudnánk segíteni magunkon, ha sikerülne egy pontot szereznünk. Persze nem feltartott kezekkel készülünk, szeretnénk megnehezíteni az angyalföldiek dolgát. Néhány fordulóval ezelőtt senki sem gondolta volna, hogy huszonegy pontunk lesz. Egy éve hárommal kevesebb pontunk volt a bajnokság ezen szakaszában, húsz forduló után. Úgyhogy ez a plusz három pont komoly fegyvertény."

 

Szponzoraink