Previous Next

Szabó Máté újra a válogatott keretben

Csapatunk 20 éves szélsője akár az új Puskás Arénában is pályára léphet.

 

 

Gera Zoltán szövetségi edző kijelölte az U21-es labdarúgó-válogatott keretét, amelybe ismét bekerült Szabó Máté, aki a mostani szezonban tizenhárom bajnoki mérkőzésen hét gólt szerzett. 20 éves szélsőnk jó teljesítményének köszönhetően már októberben bemutatkozott a korosztályos nemzeti csapatban: a Horvátország elleni felkészülési mérkőzésen csereként, Szlovéniában kezdőként kapott lehetőséget.

A 2021-es, magyar-szlovén közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő válogatott novemberben is két barátságos találkozót játszik. November 14-én Enniskillen városában, Észak-Írország vendégeként lép pályára, négy nappal később pedig az új Puskás Arénában fogadja Ausztria csapatát. 

A Magyar Labdarúgó Szövetség tájékoztatása szerint, az osztrákok elleni, november 18-i mérkőzésre szóló jegyek árusítása november 8-án, pénteken 10.00 órakor kezdődik meg. A belépők megvásárolhatók a valogatottjegy.mlsz.hu oldalon, valamint az InterTicket országos viszonteladói hálózatában (https://www.jegy.hu/jegyirodak), az egyes irodák nyitvatartási idejében.

A jegyek - elhelyezkedéstől függően - négy árkategóriában vásárolhatók meg, 600, 900, 1200 és 1500 forintért. A jegyek nem névre szólnak, egy vásárló legfeljebb 25 darab belépőt vásárolhat. A mozgáskorlátozottak számára ingyenesek a jegyek, míg kísérőik 600 forintért igényelhetnek belépőket az mlsz@interticket.hu címen.

A mérkőzés előtt helyszíni jegyértékesítés nem lesz, és az MLSZ ezúttal nem biztosít külön kedvezményeket a Szurkolói Klub tagjainak. Az értékesítés során csak a Puskás Aréna első szintjét nyitják meg, ezért a jegyek korlátozott számban lesznek elérhetőek.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:

Demjén Patrik (ZTE)
Varga Ádám Gábor (Soroksár)
Varga Ádám (Duna-Aszfalt)

Védők:

Varjas Zoltán (Komárno)
Nagy Zsombor (MTK Budapest)
Varjú Benedek (MTK Budapest)
Tóth Bence (Vasas)
Bolla Bendegúz (ZTE)
Kovács Krisztián (Győri ETO)

Középpályások:

Szabó Bence (DVTK)
Kiss Bence (Haladás)
Tajti Mátyás (Zagleibe Lubin)
Schafer András (Chievo)
Banó-Szabó Bence (Honvéd)
Palincsár Martin (MTK Budapest)
Majnovics Martin (Mattersburg)
Szalai Attila (Apollón)

Támadók:

Kundrák Norbert (DVSC)
Bíró Bence (Guimaraes)
Szőke Adrián (Heracles)
Kovácsréti Márk (Kisvárda)
Szánthó Regő  (Győri ETO)
Szabó Máté (Budafok)

 

 

Szponzoraink