Previous Next

Soproni VSE - Budafoki MTE

Győztünk Sopronban

 

Győztünk Sopronban, így végre nem vagyunk a kieső helyeken.

A pálya nem kedvezett a csapatoknak, hiszen a pálya egyik fele használhatatlan volt. A mérkőzés elején a soproniak kezdeményeztek, ekkor volt helyzete és kapufája is a hazai csapatnak. A félidő második felében már kezdtünk magunkra találni, de nem sikerült igazán nagy helyzetet kialakítani. Az első játékrész végén Vaszicsku térdsérülést szenvedett. A pontos diagnózis még nincs meg, de ezúton is jobbulást kívánunk neki!

A félidőben pályára lépett Pölöskey, aki az 51. percben vezethette a kapusra a labdát és éles szögből kilőtte a rövid felső sarkot, ezzel szerezve meg a vezetést. Az 56. percben ismét Pölöskey volt az egyik főszereplő: ő ugratta ki Kercsót, aki Kunsági mellett a bal alsó sarokban gurított. A 80. percben Margitics lövését még bravúrral védte a soproni kapus, de Pölöskey a kipattanót a hálóba fejelte.

Okos, taktikus játékkal sikerült begyűjtenünk Sopronban a három pontot.

 

Bekő Balázs: “Nehéz higgadtan értékelni, mert az első félidőben megnyerhettük volna a mérkőzést. Először saját magunkat kell legyőznünk, addig nem lesz sikerünk.”

Gálhidi György: “Az első félidőben megszeppentünk, lézengtünk a pályán. A hazaiak sok helyzetet dolgoztak ki, de szerencsére nem kaptunk gólt. A szünetben felráztuk a társaságot, magabiztosabbak lettünk, mindenki odatette magát. Pölöskeynek sokat köszönhetünk.”

 

SOPRONI VSE–BUDAFOKI MTE 0–3 (0–0)

Sopron, Városi Stadion, 400 néző.
Vezette: Lovas László (Tóth II Vencel, Király Krisztián)

 

SOPRON: Kunsági – Tóth (Holzmann 28.p.), Koronczai, Varga, Angyal (Tóth 61.p.) – Gyürki, Hadházi (Bor 61.p.), Batizi-Pócsi, Kitl – Horváth, Szabó

BMTE: Somogyi – Margitics, Gubacsi, Vaszicsku (Veszelinov 43.p.), Vég – Kovács (Fekete 74.p.), Csizmadia, Vass, Forgács – Kercsó, Kokenszky (Pölöskey 46.p.),

 

Gól: Pölöskey (2), Kercsó

 

Köszönjük szurkolóinknak, hogy Sopronban is velünk voltatok!

Szponzoraink