Previous Next

Skribek Alen marad Budafokon

A 19 éves, utánpótlás válogatott szélső újabb egy évig kölcsönben a BMTE játékosa lesz.

 

 

Klubunk mindenben megállapodott a Puskás Akadémiával és Skribek Alennel, így a 19 éves szélső - továbbra is kölcsönben - a BMTE játékosa marad a következő szezonban. Az utánpótlás válogatott játékos januárban érkezett Budafokra és hét bajnoki mérkőzésen két gólt szerzett. Az első tavaszi fordulóban a Csákvár, egy héttel később a Budaörs kapuját vette be - utóbbi győztes találatnak bizonyult.

"Az elmúlt félévben nagyon jól éreztem magam Budafokon és a klub is jelezte, számítana rám az NB I-ben is. Azt láttam jó döntésnek, ha a BMTE-nél maradok, itt több esélyem lesz élvonalbeli tapasztalatot gyűjteni" - mondta Skribek Alen.

A Felcsúton nevelkedett szélső pályafutásában mérföldkövet jelenthet az augusztus közepén kezdődő új idény. Szerinte az NB I-ben való szereplés egyénileg és klubszinten is óriási lehetőségeket tartogat, amellyel élni kell.

"Egy sikeres élvonalbeli szezon nagyon sok kaput megnyithat előttünk, ez mindannyiunk számára extra motivációt jelent" - folytatta Skribek Alen. "A rendkívüli csapategységünk és a taktikai felkészültségünk is segíteni fog minket abban, hogy kellemes meglepetéseket okozzunk az NB I-ben. Az újonnan érkezőkkel még erősebbek leszünk. Keményen dolgozunk azért, hogy a bajnoki rajtra csúcsformába kerüljünk."

Skribek Alen jó úton halad. A koronavírus-járvány miatt elrendelt szünet óta a Mol Fehérvár, az ETO FC Győr és az NK Roltek Dob elleni felkészülési mérkőzéseken is betalált.

 

Szponzoraink