Previous Next

Sajnálom, hogy a gólom nem ért pontokat - Micsinai Miklós

A pályafutása első NB II-es találatát Zalaegerszegen megszerző középpályásunk szép akció végén vette be a ZTE kapuját.

 

 

BudafokiMTE.hu: Életed első NB II-es gólja nem sikerült éppen csúnyára...

Micsinai Miklós: Köszönöm szépen, igen, egy szép támadás végén voltam eredményes. Felpasszoltam a labdát Kovács Dávidnak, ő sarokkal visszatette elém, a lövésnél pedig egy kicsit szerencsém is volt, mert úgy pattant meg a játékszer a ZTE játékosán, hogy aztán egyenesen a kapu jobb oldalába hullott. Ennyi szerencse járt nekünk. Nagyon örülök a gólomnak, azt viszont sajnálom, hogy ért pontot vagy pontokat.

Mit gondolsz, miért nem? Min múltott, hogy vasárnap végül 4-1-re kikaptunk Zalaegerszegen?

Nehéz erre válaszolni. Három mérkőzést játszottunk a héten, talán egy kicsit fáradtabb volt a csapat és ez a második félidőben kijött. A mérkőzés első perceiben egy kicsit talán bealudtunk, de utána rendeztük a sorokat és kimondottan jól néztünk ki a pályán. Jött is az egyenlítés és úgy érzem, az 1-1 reális eredmény volt, abban az időszakban megfelelt a játék képének.

Talán a harmadik a ZTE-gól volt a fordulópont?

Igen, lehet. Nem jellemző ránk, hogy ennyire szétessünk és négy gólt kapjunk, de ez most így alakult.

Az első félidei játékra lehet építeni a szezon utolsó két mérkőzésén?

Azt gondolom, hogy igen. Biztos vagyok benne, hogy összeszedjük magunkat és az utolsó két fordulóban olyan teljesítménnyel rukkolunk majd ki, amivel örömet szerezünk a szurkolóinknak és megmutatjuk, hogy nem véletlenül volt annyi pontunk, amennyi. 

 A legutóbbi hét bajnoki találkozónk közül csak kettőn voltál a kezdőcsapat tagja, kisebb sérüléssel bajlódtál. Ez már a múlt?

Igen, a kihagyás után most már jól vagyok. Balogh Barna, az erőnléti edzőnk nagyon sokat segített a felépülésben. Az orvosok is megnéztek, szerencsére nem volt komoly a sérülés és minden adva volt ahhoz, hogy minél előbb felépüljek. Jó kezekben voltam, foglalkoztak velem, most pedig már elmondhatom, hogy tüntetmentes vagyok. Minden rendben.

 

Szponzoraink