Previous Next

Romić Danijel jobban van

Védőnk szerdán, a szombathelyi Magyar Kupa-mérkőzésen gólt szerzett, majd a hosszabbítás perceiben ütközött a Haladás kapusával.

 

 

Jó hírek érkeztek csütörtökön Szombathelyről: Romić Danijel elhagyhatta a kórházat és hazatérhetett Budapestre. Védőnk szerdán, a Szombathelyi Haladás elleni Magyar Kupa-mérkőzés utolsó perceiben, egy budafoki szögletet követően ütközött a levegőben Gyurján Mártonnal, a hazaiak kapusával, majd elvesztette az eszméletét.

Romić-ot a helyszíni ápolás után kórházba szállították, ahol több öltéssel összevarták a homlokán keletkezett sebet, majd a CT-vizsgálat után az orvosok úgy döntöttek, hogy megfigyelésre éjszakára benntartják agyrázkódást szenvedett játékosunkat. Védőnk reggel szerencsére már jobban érezte magát, így a gyógyulást otthon folytathatja.

A Budafoki MTE ezúton köszöni a Szombathelyi Haladás jelenleg bokasérüléssel bajlódó védője, a szintén szabadkai Bosnjak Predrag segítségét, aki még szerda este meglátogatta barátját a kórházban, ételt vitt neki és mindenben támogatta Romić-ot.

Danijelnek és Predragnak is jobbulást kívánunk!

 

Szponzoraink