Previous Next

Pozitívumok a kemény edzésterhelés után

Az első téli felkészülési mérkőzést követően vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba értékelt.

 

 

Csapatunk szerdán délután lejátszotta első felkészülési mérkőzést a szlovéniai edzőtáborban. A szlovén élvonal nyolcadik helyén álló Rudar Velenje ellen a mieink 3-0-ás vereséget szenvedtek. A találkozót követően pedig így értékelt Csizmadia Csaba.

"Ezúttal a gyengébb arcunkat mutattuk, ennek ellenére voltak pozitívumai a meccsnek" - fogalmazott vezetőedzőnk. "Mindenki játéklehetőséget kapott, így a télen szerződtetett játékosok is pályára léptek. A kilencven perc során volt néhány olyan labdaszerzésünk, amelyre felhívtuk a srácok figyelmét és amit gyakoroltunk az edzéseken is. Annak mindenképpen örülök, hogy ezeket viszontláttam a mérkőzésen.  Akadtak gólszerzési lehetőségeink, de sajnos a helyzetkihasználással hadilábon álltunk. Az ellenfelünk hatékonyabb volt ebből a szempontból."

Csizmadia Csaba hozzátette, kedden két rendkívül kemény, magas intenzítású edzésen vett részt a csapat, így talán a fáradtság is szerepet játszott abban, hogy a Rudar Velenje ellen voltak hibák a mieink játékában. 

"Komoly terhelést kaptak a srácok és kapnak is még a következő napokban az edzőtábor során. Csütörtökön és pénteken is napi két edzéssel folytatjuk a munkát. Itt minden adott ahhoz, hogy a tervek szerint dolgozzunk. A szállás, az étkezés és a pálya is kifogástalan. Az edzőpályát csak mi használjuk, minőségi munkát végezhetünk, ennél jobbat nem is kívánhatnánk. Jó a hangulat a csapaton belül, az újak is beilleszkedtek, tökéletes az összhang" - mondta vezetőedzőnk.

A következő felkészülési mérkőzés szombaton vár a mieinkre, akkor egy másik szlovén első osztályú együttes, a tízcsapatos bajnokságban sereghajtó NK Krsko vár Pölöskei Péterékre.

 

Felkészülési mérkőzés, Krsko
Rudar Velenje-Budafoki MTE 3-0 (2-0)

Szponzoraink