Previous Next

Plusz energiát kellett mozgósítanunk - Kulcsár Kornél

Tiszakécskén győztes gólt szerzett középpályásunk, aki úgy érzi, magunknak tettük nehézzé a 3-2-re megnyert szerdai mérkőzést.

 

 

BudafokiMTE.hu: Mitől lett ez a tiszakécskei kilencven perc (összefoglaló itt!) ennyire hektikus és fordulatos?

Kulcsár Kornél: Szerintem saját magunkat okolhatjuk, hogy plusz energiát kellett mozgosítanunk a győzelem érdekében. A kezdés előtt nem számítottam arra, hogy ez egy ilyen mérkőzés lesz, de megint gólokat ajándékoztunk az ellenfélnek.

Nézzük a pozitívumokat: kétszer is visszajöttünk a meccsbe és végül miénk lett a három pont.

Igen és a végén még nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna. Ezekből a dolgokból kell erőt merítenünk. Végig egyértelmű volt, hogy mi vagyunk a jobb csapat, játékban is a Duna Aszfalt TLC fölé kerekedtünk.

Védekezésben viszont voltak bizonytalanságok. Miért?

Csapatszinten követtünk el hibákat, de tanulni fogunk belőlük. Lesz videózás, meg fogjuk nézni, hogy mit kell másképp csinálnunk, miben kell javulnunk. Az Ajka ellen is voltak problémáink, ott sem az ellenfél győzött le minket, hanem mi vertük meg saját magunkat. 

Azért Kovács Zoltánnak sokat köszönhettünk Tiszakécskén. Kapusunknak fontos védései voltak, a legfontosabb pedig a tizenegyes hárítása. Ez jelentette a fordulópontot?

Egyértelműen. Ha azt a büntetőt értékesítik a hazaiak, akkor onnan, 2-3-ról már borzasztóan nehéz lett volna harmadszor is egyenlíteni.

Így viszont nem kellett harmadszor egyenlíteni, hanem a gólod a győzelmet ért. Jót tett a lelkednek?

Persze. Legutóbb Csákváron voltam a kezdőcsapat tagja, utána kisebb sérüléssel bajlódtam és nagyon vártam már, hogy újra pályán legyek az első perctől kezdve. Úgy érzem, helyem van ebben az együttesben és ezt Tiszakécskén is bizonyítottam. 

 

 

 

Szponzoraink