Previous Next

Nagyobb is lehetett volna a különbség - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk szerint szervezetten és stabilan futballoztunk a Szeged-Csanád GA ellen, ami önbizalmat adhat a folytatásra.

 

 

Boldogan csaptak egymás tenyerébe játékosaink és a szakmai stáb tagjai vasárnap este Gyulán, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia elleni 3-0-s győzelmet követően. A mieink az első félidőben eldöntötték a lényegi kérdéseket az újonc vendégeként, a fordulást követően pedig magabiztosan őrizték előnyüket. Sőt, még tovább is növelhették volna azt.

“Az eredmény hízelgő a Szeged számára, nagyobb is lehetett volna a különbség, ha néhány helyzetünket még értékesítjük” - mondta a lefújás után vezetőedzőnk, Csizmadia Csaba. “Jár a gratuláció a fiúknak, mert hetven percig úgy futballoztunk, ahogy előzetesen megbeszéltük. Az utolsó húsz percben már a biztonságra törekedett a csapat és arra, hogy kapott gól nélkül zárja a mérkőzést. Örülök, hogy ez is sikerült.”

Csapatunk első két gólja büntetőből született, mindkét tizenegyes előtt Szabó Mátéval szemben szabálytalankodtak a hazai védők.

“Jó játékvezetői ítéletek születtek, közel álltam az esetekhez” - fogalmazott Csizmadia Csaba “Látszott, hogy mindkétszer beakaszották Máté lábát a tizenhatoson belül, teljesen egyértelmű szituációk voltak.”

Vezetőedzőnk hozzátette, a szezon még rendkívül hosszú, de nagyon örül annak, hogy sikerült győzelemmel rajtolnunk. A Gyulán mutatott játék pedig jó visszajelzés a felkészülési időszakban elvégzett munka hasznosságáról és minőségéről.

“Nekem az a fontos, hogy 3-0-s előny birtokában is ugyanolyan szervezetten futballoztunk. Mindig ezt kérem a fiúktól, hogy akár vezetünk, akár hátrányban vagyunk vagy döntetlen az állás, maradjon stabil a csapat szerkezete és legyen tartásunk. Mondtam a félidőben, hogy próbáljunk minél több gólt szerezni, mert ez önbizalmat ad a csapatnak. Ha pedig hátul nullára tudjuk lehozni a találkozót, az még egy plusz ráadás. Sok mérkőzés van hátra, hétfőtől már csak a Szolnok elleni kilencven percre koncentrálunk” - zárta gondolatait Csizmadia Csaba.

A mieinkre szerdán 19 órától a BMTE Stadionban fogadják a mezőny másik újoncát. A Szolnoki MÁV FC elleni találkozóra 800 forintos áron vásárolhatók belépők a mérkőzés előtt a helysznen, a hazai pénztárban. A 14 év alatti diákoknak, valamint a nyugdíjasoknak a belépés ingyenes.

 

Szponzoraink