Previous Next

Nagybetűs Csapat vagyunk - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk szerint a Nyíregyháza elleni mérkőzés is bizonyította, hogy mindenkire lehet számítani. 

 

 

Jól reagált csapatunk a Kazincbarcika elleni pontvesztésre (2-2), valamint arra, hogy eltiltás és sérülés miatt meghatározó játékosaink hiányoztak a Nyíregyháza Spartacus FC ellen. A mieink végig koncentráltan és szervezetten futballozva 2-0-ra nyertek vasárnap este.

"Nagybetűs Csapat vagyunk, hiszen aki pályára lép, pontosan tudja a dolgát, maximálisan odateszi magát és ebből az látszik, hogy mindenkire lehet számítani" - mondta a lefújás után Csizmadia Csaba. "Egész héten teljes erőbedobással dolgoztak a srácok és éreztem rajtuk, hogy a Kazincbarcika elleni találkozó után volt bennük egy kis dac. Bántotta őket az a döntetlen és meg akarták mutatni, hogy még egyszer nem követik el ugyanazt a hibát. Profin viselkedtek, le a kalappal előttük."

Vezetőedzőnk kiemelte, a legfontosabb a három pont megszerzése volt.

"Az első félidőben a Nyíregyháza nagyon ritkán jutott el a kapunk közelébe, ezért az volt a kérdés, hogy mikor szerezzük meg az első gólt. 1-0 után mi irányítottuk a második játékrészt is. A vendégek előreívelt labdákkal próbálkoztak, de nagy ziccereket most sem engedtünk az ellenfélnek. Egyértelmű volt, hogy a mi akarunk érvényesül és megérdemelten nyertünk" - fogalmazott Csizmadia Csaba.

Mindez pedig azt jelenti, hogy a tabella második helyén tölthetjük a válogatott szünetet, melyet követően, október 20-án az éllovas, minket csupán két ponttal megelőző MTK Budapest otthonába utazunk.

"A csapat saját magának harcolta ki, hogy két hét múlva az M4 Sport által közvetített mérkőzésen rangadót játszhat a Hidegkuti Nándor Stadionban" - mondta vezetőedzőnk. "Addig viszont még sok munka vár ránk, a válogatott szünetben sem veszünk vissza a tempóból. Ugyanolyan ritmusban dolgozunk majd, ahogy eddig."

 

Szponzoraink