Previous Next

MTK - BMTE

Merkantil Bank Liga 6. forduló

MTK Budapest – Budafoki MTE

 

Időpont: 2017. augusztus 27. (vasárnap) 19.00

Helyszín: Hidegkuti Nándor Stadion

 

Vasárnap 19.00-kor az Új Hidegkuti Nándor Stadionban lépünk pályára. Ellenfelünk a Kisvárdával holtversenyben az első helyről várja a 6. játéknapot. Előző évben estek ki az NB I-ből és egyből vissza akarnak kerülni az élvonalba. Olyan játékosok erősítik többek között a csapatukat, mint Torghelle Sándor, Lencse László, Vass Ádám. A nyáron új edző érkezett hozzájuk Feczkó Tamás személyében, aki az előző idényben a Balmazújvárost juttatta fel az NB I-be. 

A bajnokságban eddig 4-szer győztek, és 1-szer végeztek döntetlenre. Legutóbbi meccsükön a Szolnoki MÁV FC ellen győztek idegenben 2-1-ra. Győztes góljukat a 90. percben szerezték.

Csapatunk a szerdai 0-0-át követően a 14. helyről várja a folytatást. Nem mi vagyunk az esélyesei ennek a mérkőzésnek, azonban okoztunk már meglepetéseket korábban. Feltett szándékunk pontot vagy pontokat szerezni a Hungária körúton, mindent meg is teszünk ennek érdekében.

"Mindenféleképpen plusz motiváció az, hogy egy ilyen stadionban játszunk este 7-kor. Remélem, emiatt is lelkesebbek, motiváltabbak és agresszívebbek leszünk, mint az MTK. Az biztos, hogy csapatként kell jól működnünk, ez lesz a legfontosabb. Ha mindenki a 100%-ot adja ki magából és stabilak leszünk, nem lehet gond. Ha kevés helyzetünk lesz, akkor azokkal kell élni. Bízom a csapatban, és nagyon várom a meccset. Remélem, sokan el tudják kísérni a csapatot az új MTK Stadionba!" –  nyilatkozta Ihrig-F. Sebestyén a meccs előtt honlapunknak.

 

A mérkőzést Nagy Róbert vezeti, asszisztensei Csatári Tibor és Punyi Gyula lesznek.

 

A mérkőzéssel kapcsolatos jegyvásárlási információkat az alábbi linken érik el:

http://mtkbudapest.hu/hirek/jegyvasarlasi-es-beleptetesi-informaciok-a-budafoki-mte-elleni-merkozeshez

 

 

Szponzoraink