Previous Next

Motiváltan készülünk az új szezonra - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk a felkészülés első hetének tapasztalatairól és a próbajátékon szereplő futballistákról is nyilatkozott.

 

 

Hétfőn elkezdte a felkészülést és azóta sem lassít a tempón a Merkantil Bank Liga augusztusi rajtjára készülő együttesünk. A sűrű program közepette Csizmadia Csaba mesélt az edzések menetrendjéről.

“Az első héten három napon is dupla edzést tartunk a csapatnak, délelőtt a labdás gyakorlatokon, délután a fizikai állapot erősítésén van a hangsúly” - mondta a BMTE vezetőedzője. “A délelőtti foglalkozásokat Halásztelken tartjuk, kiváló körülmények között. Ezúton is szeretném megköszönni a halásztelkieknek, hogy minden feltételt megteremtenek számunkra a munkához.”

Csizmadia Csaba kiemelte, hogy a nyári szünetben a csapat minden játékosa profi módon elvégezte az előírt feladatokat és megfelelő állapotban tért vissza a jól megérdemelt pihenőt követően.

“Nem az alapoktól kell kezdenünk a munkát, hanem tovább tudunk haladni azon az úton, amin decemberben elindultunk. Úgy érzem, a srácok nagyon várták már, hogy újra találkozzanak és motiváltan készülnek az új szezon kezdetére” - fogalmazott vezetőedzőnk.

Igaz ez Danijel Romić-ra és Horváth Rolandra, két új igazolásunkra is, akik az első hetüket töltik Budafokon. Csizmadia Csaba úgy véli, a csapat befogadta őket, ráadásul mindketten olyan személyiségek, akik könnyen beilleszkednek egy korábban ismeretlen közegbe.

Vezetőedzőnk azokról a játékosokról is beszélt, akik ezekben a napokban próbajátékon szerepelnek a BMTE-nél.

“Darabont Gábortól elköszöntünk, mert nem olyan tipusú játékosra van szükségünk, mint amilyen ő. Magasabb, erősebb fizikumú védőt keresünk. Szuhadovszki Soma esetében ugyanez a helyzet. Ügyes játékos, de úgy érezzük, hogy szélső poszton nem ő a mi emberünk. A kaposvári Tratnyek Dániel a hétvégéig velünk marad, meglátjuk, hogyan teljesít. Soltész István nagyon tehetséges játékos, korábban a felnőtt futsal-válogatottba is meghívót kapott, az ő sorsáról is döntünk a napokban” - mondta Csizmadia Csaba.

Az említetteken kívül még egy jobbszélső, Szabó Máté csatlakozott a “próbázókhoz”. Ő budafoki lakos, legutóbb Csákváron futballozott.

“Szeretnénk, ha a július 8-án kezdődő telki edzőtáborba már a végleges kerettel utazhatnánk el, amin - ha valamilyen váratlan dolog nem történik - már nem változtatunk” - zárta gondolatait vezetőedzőnk.

 

Szponzoraink