Previous Next

MOTIM - BMTE

 

Merkantil Bank Liga 8. forduló

Mosonmagyaróvár - Budafoki MTE

 

Időpont: 2017. szeptember 10. (vasárnap), 16:30
Helyszín: Mosonmagyaróvár, MTE Sporttelep

 

Ismét idegenben lépünk pályára. A 8. fordulóban a Credobus Mosonmagyaróvár vendégei leszünk.
Az ‘óváriak kispadján váltás történt a nyáron. A volt szövetségi kapitány, Várhidi Péter lett a vezetőedző. Több új játékos is érkezett vele együtt a csapathoz. Ellenfelünk a bajnoki tabella 15. helyét foglalja el 6 megszerzett ponttal. 1 győzelmük van, azt még bő 1 hónapja a Siófok ellen szerezték meg. Legutóbbi 5 mérkőzésükön mindeössze 2 döntetlenjük volt, 3 vereség mellett. Nem a legjobb formában várja ellenfelünk a mérkőzést, ráadásul előző mérkőzésükön elvesztették belső védőjüket, Szpirilusz Markoszt.

Csapatunk az előző héten megszerezte első hazai győzelmét a Sopron ellen. Nem volt közönségszórakoztató a mérkőzés, de akaratban és csapategységben felülmúltuk őket. Erre lesz szükség az ‘óváriak ellen is. Fontos lenne az idegenbeli győzelem, hogy stabilizáljuk magunkat a középmezőnyben. Ezúton is köszönjük, hog

 

Vass Máté így várja a mérkőzést:
Ez egy különösen fontos meccs lesz nekünk, mivel nagy lépést tehetünk előre! Küzdelmes mérkőzés elé nézünk, mindent meg fogunk tenni, hogy győzzünk! A csapat tudását és a mindennapi kemény munkát figyelembe véve a tabella első felében kellene lennünk, ezt a holnapi győzelemmel ismét bebizonyítjuk mindenkinek!”

 

A mérkőzést Dr. Kovács Gergely vezeti, asszisztensei Huszár Balázs és Kulman Tamás lesznek.

Szponzoraink