Previous Next

Mindenkinek ilyen játékosokat kívánok - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk szerint a játék képe alapján megérdemelten nyertünk az ETO FC Győr otthonában.

 

 

"Nyertünk egy rangadót, ezért nagyon büszke és boldog vagyok" - kezdte értékelését Csizmadia Csaba az ETO Stadionban aratott 3-1-es győzelmünket követően. "Az előző két mérkőzésen, a Vác és a Sopron ellen a csapat óriási energiákat mozgósított és ez a két találkozó sokat kivett a srácokból. A szerdai kupameccsen ugyan egy megye I-es riválissal találkoztunk, de kemény meló volt a továbbjutás kiharcolása, nehéz pályán, 120 percet játszottunk. Ráadásul három órát utaztunk hazafelé, későn kerültünk ágyba, ezért csütörtökön uszodai nap szerepelt a programban. Pénteken is inkább a frissítésre helyeztük a hangsúlyt és szombaton pörgettük fel a játékosokat. Ilyenkor fejben kell rendben lenni és odafigyelni a pihenésre."

A regeneráció jól sikerült, játékosaink nem tűntek fásultnak vagy fáradtnak Győrben és szervezett játékkal kerekedtek felül a házigazdákon.

"Számomra úgy tűnt, kissé fejetlenül támadtak a győriek és egy ilyen helyzetben egy lecsorgó vagy megpattanó labda veszélyes lehet" - fogalmazott vezetőedzőnk. "Az elején benne volt a mérkőzében a hazai gól, voltak is védései Póser Dánielnek, aki helytállt ezekben a szituációkban. Miután megszereztük a vezetést, úgy érzem, a mi akaratunk érvényesült, ráadásul voltak olyan lehetőségeink, amelyekkel már korábban eldönthettük volna a meccset. Sajnos az utolsó negyedórára nehéz helyzetbe hoztuk magunkat a kapott góllal, de a hajrában megint rá tudtunk tenni egy lapáttal és ezért dicséret illeti a csapatot. Nagyon akartuk ezt a sikert és a játék képe alapján megérdemelten szereztük meg a három pontot. Sokat tettünk érte."

Csizmadia Csaba hozzátette, csapatunk ismét bebizonyította, hogy remek egységet alkot és a játékoskeret minden tagjára lehet számítani. Akár kezdőként, akár csereként kap lehetőséget.

"A szünetben, Króner Martin rosszulléte miatt bele kellett nyúlnom a mérkőzésbe, de akik a pályán voltak, maximális odafigyeléssel tették a dolgukat. Akár az izomgörcs határán. Vaszicsku Gergő is úgy szállt be a küzdelembe, ahogy kell. Tudom, ismétlem magam, de le a kalappal a játékosok előtt, amiért így beleálltak a munkába. Ez megint igazi csapatmunka volt és a fegyelemről szólt. Minden edzőnek ilyen csapatot, ilyen játékosokat kívánok, mint akikkel én együtt dolgozhatok. Büszke vagyok rájuk" - mondta vezetőedzőnk.

A mieink vasárnap 17 órától a Szombathelyi Haladást fogadják a BMTE Stadionban.

 

Szponzoraink