Previous Next

Minden győzelem előre tudja vinni a csapatot - Csizmadia Csaba

Vasárnap, a Monor ellen második sikerünket (3-2) arattuk a Merkantil Bank Ligában megbízott vezetőedzőnk irányításával.

 

 

Ebben a mérkőzésben nagyjából benne volt minden, ami a szezonunkat jellemzi: rossz kezdés, óriási küzdelem, akarat, gólok. De minden jó, ha a vége jó?

Bár minden találkozó után ilyen elismerően nyilatkozhatnék a csapatról, mint most! Akárcsak legutóbb Balmazújvárosban, most is sikerült megfordítanunk a meccset, ami az együttes tartását mutatja. Erősek vagyunk, fizikálisan és mentálisan is. Nagyon rossz dolog, amikor hátrányból kell kapaszkodni, ráadásul ezúttal voltak olyanok, akik betegen léptek pályára, úgyhogy csak gratulálni tudok a srácoknak.

A csapat játékával mennyire vagy elégedett?

Voltak szép akcióink és lehetőségeink a gólszerzésre amellett, hogy háromszor is bevettük a Monor kapuját. Arra törekszünk, hogy amikor nincs nálunk a labda, akkor feszüljünk meg és szerezzük vissza, ha pedig nálunk van, akkor merjünk futballozni. Ezt hellyel-közzel sikerült megvalósítanunk, aminek nagyon örülök. Minden ilyen momentum és minden győzelem előre tudja vinni a csapatot.

Ez jelen esetben a tabellán elfoglalt helyezésünkre is igaz, hiszen elmozdultunk a kiesőzónából. Van ennek lelki jelentősége?

Biztosan van. Én egyelőre azt mondom, hogy ugyanazt kell csinálnunk továbbra is, amit eddig. Persze könnyebb úgy dolgozni, hogy nem a vonal alatt vagyunk, mindenkinek az a célja, hogy elkerüljön az utolsó három helyről. De ennél többet nem foglalkozunk ezzel, a következő feladatra összpontosítunk.

Csapatunk a naptári év hátralevő két bajnoki mérkőzésén december 9-én a Vácot fogadja, december 16-án pedig a Vasas vendége lesz.

 

Szponzoraink