Previous Next

Megsokszorozott erővel

A jó formában védő Póser Dániel hálás, amiért csapatunk számíthat a szurkolók támogatására.

 

 

Mennyire törvényszerű, hogy egy újonc csapat kapusának sok dolga van?

 Fel voltam készülve arra, hogy több feladatom lesz az NB I-ben, hiszen erősebb ellenfelekkel, jobb játékosokkal állunk szemben. Az első két forduló jól sikerült a csapat számára, engem pedig boldogsággal tölt el, hogy a teljesítményemmel hozzá tudtam járulni az eddigi eredményekhez.

Ilyen bemutatkozásról álmodtál az élvonalban? A Nemzeti Sport osztályzatai alapján a Kisvárda és az Újpest ellen is a mérkőzés legjobbja voltál.

Fontosabbnak tartom, hogy az első két találkozón megszerzett négy ponttal sokaknak okoztunk kellemes meglepetést. Ehhez mindenki hozzátett a maga feladatkörének megfelelően. Persze voltak még kezdeti nehézségeink és tudjuk, szoknunk kell az NB I ritmusát.

Melyik védésed maradt meg legélénkebben az emlékezetedben 

Talán a dupla hárítás Újpesten. Simon Krisztián lövése után próbáltam mielőbb felpattanni és elindulni a kipattanóra. Úgy voltam vele, lesz, ami lesz… Szerencsére odaértem és Obinna Nwobodo sem tudott gólt szerezni.

Tudtok magabiztosságot, bátorságot és hitet meríteni az eddig összegyűjtött négy pontból?

Egyértelműen. Nincs mitől félnünk, mert ha azt a játékot játsszuk, amire képesek vagyunk, eredményesek leszünk. A következő hetekben az eddigieknél is komolyabb erőpróbák várnak ránk a Mol Fehérvár, a Mezőkövesd, majd a Ferencváros ellen. Ezek a találkozók kizárólag plusz motivációt jelentenek számunkra. Ráadásul tizenkettedik játékosként ott vannak mögöttünk a szurkolóink, akiknek nagyon sokat köszönhetünk. Jó érzés, hogy számíthatunk rájuk. Remélem, hogy a BMTE Stadionban mindig telt ház előtt játszhatunk, mert ez megsokszorozza az erőnket.

A Póser Dániellel készült teljes interjú ingyenes meccsnapi kiadványunkban, a vasárnap megjelenő Promontor Magazinban lesz olvasható. Az újságot keresd a BMTE Stadionban!

 

 

Szponzoraink