Previous Next

Meghallgatták az imáit

Takács Ronald hálás, amiért egy nehézségekkel teli időszak után újra bizonyíthatja, hogy helye van az NB I-ben.

 
 

“Nehezen éltem meg az elmúlt időszakot, de sokat imádkoztam és meghallgatott a Jóisten, megadta nekem ezt a lehetőséget” - Takács Ronald hálás szívvel és hatalmas motivációval dolgozott az elmúlt három hétben, hogy meggyőzze a szakmai stáb tagjait arról, szükség van rá Budafokon.

És bizonyított. Klubunk szerződést kötött a 22 éves, szabadon igazolható játékossal, aki így közel két esztendő után újra élvonalbeli csapat tagja lett.

“Olyan, mintha már évek óta a BMTE játékosa lennénk, hamar befogadtak a többiek” - mondta a megállapodás aláírását követően a Kárpátaljáról származó Takács Ronald. “Nagyon tetszik az a koncepció, amelyet felvázoltak előttem. Azon leszek, hogy góllal, gólpasszokkal segítsem a csapatot a céljaink elérésében.”

Az Inter Bratislavától való távozása után fiatal játékosunk a legutóbbi szezonban többnyire egyénileg készült. Ahogy ő fogalmazott, “elveszett” egy évre, ám ezt az átmeneti időszakot is igyekezett hasznosan tölteni. Csapatedzésekre kárpátaljai klubok csatlakozott. Ennek is köszönhető, hogy Budafokon hamar felvette az NB I-re készülő együttes ritmusát.

“Fontos, hogy fizikálisan jó állapotba kerüljünk, emellett pedig minél jobban elsajátítsuk az edzéseken gyakorolt játékelemeket” - fogalmazott Takács Ronald. “Napról napra jobbak vagyunk, már az elmúlt hetekben is sokat fejlődtünk. Én magam még érzem a meccshiányt, de nincs semmi probléma, azon dolgozom, hogy elérjem a csúcsformát. Szeretném bizonyítani magamnak és mindenkinek, aki ismer, hogy helyem van az élvonalban. Ahogy a BMTE-nek is. Pozitív meglepetést fogunk okozni…”

 

Szponzoraink