Previous Next

Magabiztosan vertük a Győrt

Szezonbeli harmadik felkészülési mérkőzésünkön 2-0-ra nyertünk az ETO FC Győr ellen Lipóton.

 

 

Budafoki helyzetekkel kezdődött a szombat délelőtti, zárt kapus találkozó Lipóton. Soltész István egy labdaszerzés után saját magát hozta helyzetbe a tizenhatos bal oldalánál, de közeli lövését a győriek kapusa szögletre mentette. Nem sokkal később Kulcsár Kornél sarokrúgása és Oláh Bálint fejese okozott veszélyt, ám Gyurákovics Erik kiütötte a labdát.

A következő lehetőségünk Medgyes Sinantól indult. Balhátvédünk beadását követően Ihrig-Farkas Sebestyén előkészített, az érkező Kulcsár lövését a kapus lábbal védte.

A 38. percben egyértelmű fölényünk góllá érett. Egy beívelés után röviden szabadítottak fel a győriek, Kulcsár pedig mintegy 15 méterről a kapu jobb oldalába lőtt. (1-0)

A második félidő elején korábbi játékosunk, Vankó Imre dolgoztatta meg Kovács Zoltánt, ám kapusunk nagyot vetődve védte a távoli lövést.

A 63. percben aztán megdupláztuk előnyünket. Micsinai Miklós passza után Skribek Alen 23 méterről, hajszálpontosan lőtt a jobb alsó sarokba. (2-0)

A hajrában az ETO egy oldalról középre passzolt labdával eltalálta a kapufát, szépíteni azonban nem tudott, így csapatunk magabiztos, 2-0-s sikerrel zárta le a lipóti edzőtábort.

 

Felkészülési mérkőzés
Budafoki MTE-WKW ETO FC Győr 2-0 (1-0)
Gólszerző: Kulcsár K. ('38), Skribek ('63)

BMTE, 1. félidő: Póser - Iharos, Romić, Oláh B., Medgyes - Filkor, Soltész I. - Ihrig-Farkas, Kulcsár K., Szabó M. - Zsóri
BMTE, 2. félidő: Kovács Z. - Fekete M., Vaszicsku, Talabér, Kirják - Micsinai, Oláh B. - Skribek, Lőrinczy, Takács R. - Mervó

Vezetőedző: Csizmadia Csaba

 

 

 

Szponzoraink