Previous Next

Lehet, hogy kapnunk kellett egy pofont - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk értékelhetetlennek nevezte a Budaörs elleni első félidőt, a gyenge teljesítmény okait pedig meg fogja fejteni.

 

 

Sem az eredménnyel, sem a mutatott játékkal nem lehetett elégedett Csizmadia Csaba a Budaörs elleni 4-2-es vereséget követően. Vezetőedzőnk csalódottan értékelt a tatabányai mérkőzés után, ugyanakkor jelezte, meg fogja találni a hibák okait.

"Nagyon rossz első félidőt produkáltunk, az ellenfél pedig minden egyes megingásunkat kihasználta" - mondta Csizmadia Csaba. "A helyzetek alapján akár 5-4 is lehetett volna a végeredmény a mi javunkra, mert a nagyobb lehetőségeink nekünk voltak a gólszerzésre. A vereség persze része a futballnak, csakhogy ez egy olyan vereség volt, amit nem tudok elfogadni. Lehet, hogy kapnunk kellett most egy pofont ahhoz, hogy egyet visszalépjünk, onnan pedig majd kettőt előre. Biztosan meg fogjuk fejteni, hogy miért történtek így a dolgok az első 45 percben, mert az a teljesítmény egyszerűen értékelhetetlen."

Vezetőedzőnk hozzátette, vissza kell találnunk arra az útra, amin az elmúlt hetekben sikeresen haladtunk és a csapatnak bizonyítania kell, hogy a Budaörs elleni vereség csupán egy kisiklás volt.

"Újra elkezdjük azt, amit eddig a mérkőzésig csináltunk. Tanulni fogunk a hibáinkból, megtaláljuk az okokat és még keményebben edzünk majd, hogy aztán vasárnap, a Kaposvár ellen úgy futballozzunk, ahogy kell. Amivel örömet szerzünk a szurkolóinknak, mert drukkereink Tatabányán is az utolsó pillanatig buzdítottak bennünket" - fogalmazott Csizmadia Csaba.

A Kaposvár elleni találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik a BMTE Stadionban.

 

Szponzoraink