Previous Next

Lapszemle: Egészséges hozzáállás

A Nemzeti Sport pénteki lapszámában részletesen foglalkozik a mieink szereplésével és csapatkapitányunkkal, Kovács Dáviddal.

 

 

A Budafok nem csak egy szimpla rangadót nyert meg, fennállása során először győzte le bajnokin a Vasas együttesét - írja a Nemzeti Sport pénteki számában. Bár a történelmi tettből szervezettségével, valamint elszántságával a teljes csapat kivette a részét, Kovács Dávid két gólja elengedhetetlennek bizonyult a három pont megszerzéséhez.

"Mivel a Vasas tervei között szerepel a feljutás kivívása, míg mi az élmezőnyben szeretnénk maradni, rangadóként tekintettünk a mérkőzésre" - mondta az NS-nek Kovács Dávid. "A győzelem ellenére nem foglalkoztat minket a feljutás gondolata, korai erről beszélni. De azon vagyunk, hogy minél jobb helyezést érjünk el."

Pazar formája ellenére a csatár kijelentette: nem tulajdonítana jelentőséget egy NB I-es klub csábításának.

"Ötödik éve a Budafoknak élek, nem foglalkoztat az osztályváltás gondolata. Persze, van egy egészséges hozzáállásom, minden a maximumra törekszem, de most csak a klubomra összepontosíto."

A Nemzeti Sport osztályzatai alapján a hétközi forduló válogatottjába két játékosunk, a duplázó Kovács Dávid (8) és rendkívül hasznosan futballozó középpályásunk, Kulcsár Kornél (6) is bekerült.

 

Szponzoraink