Previous Next

Kimagasló eredmények, megérdemelt pihenő

Csapatunk számára a héten hivatalosan is lezárult az őszi szezon, a munka január 6-án folytatódik.

 

 

Vasárnap, a Szolnoki MÁV FC otthonában játszotta utolsó mérkőzését 2019-ben a Budafoki MTE, amely 1-0-s győzelemmel, egyben nyolc veretlen meccsel zárta az évet és a téli szünetet a Merkantil Bank Liga tabellájának második, feljutást jelentő helyén töltheti. Csapatunk az őszi szezonban lejátszott húsz bajnoki találkozója közül tizenhármat megnyert, háromszor döntetlenre végzett riválisaival és mindössze négyszer hagyta el vesztesen a pályán. Az összegyűjtött 42 pont pedig több, mint amennyit az elmúlt idényben a teljes évad alatt szereztünk (38 mérkőzés, 41 pont). Ráadásul a BMTE nevéhez fűződik a harmadik legtöbb szerzett gól (35) és a második legkevesebb kapott találat (17).  Innen következik majd a folytatás február 2-án, a következő hetekben viszont a pihenésé és a feltöltődésé lesz a főszerep. 

A félszezont és az évet a budapesti Kopaszi-gáton található Veranda étteremben zárták a mieink, ahol a finom ebéd elfogyasztása előtt Bélteky Róbert tulajdonos, Jakab János tiszteletbeli elnök és Vizi Sándor ügyvezető elnök szólt a csapat tagjaihoz. Klubunk vezetői kiemelték, büszkék az őszi teljesítményre, az elért eredményre, a közösségre és abban bíznak, hogy jó sorozatunk a tavaszi idényben folytatódik majd.

Játékosaink kreatív, ötletes és személyre szabott ajándékokkal készültek egymásnak, egészen pontosan mindenki annak a csapatársnak, akinek a nevét novemberben kihúzta. Ihrig-Farkas Sebestyén például egy, a virtuális futballjátékokból ismert teljesítményösszegző táblát, Póser Dániel karácsonyi gyermekruhákat kapott, Oláh Bálint egy bikaszobrot helyezhet majd el a polcán, míg Khiesz Kornél olasz kávékkal és különleges zoknikkal lett gazdagabb. A jó hangulatú, vidám délután után úgy búcsúztunk egymástól: találkozunk január 6-án és folytatjuk ott, ahol most abbahagytuk.

 

 

Szponzoraink