Previous Next

Kiléptünk a saját árnyékunkból - Csizmadia Csaba

Vezetőedzőnk szerint csapatunk közelítünk oda, ahol a valós helye van a játékosok képességei alapján.

 

 

Nem volt könnyű menet, de Kovács Dávid két tizenegyesgóljával csapatunk vasárnap 2-0-ra győzött a Mosonmagyaróvár otthonában. A lefújás után vezetőedzőnk elégedetten értékelte a látottakat.

"Profi módon lehozták a srácot ezt a mérkőzést" - mondta Csizmadia Csaba, akinek hangját szinte elnyomta a budafoki öltözőből bömbölő muzsikaszó. "Azt, amit a kezdés előtt megbeszéltünk, tökéletesen betartotta a csapat és az ellenféltől is azt kaptuk, amire felkészültünk. Úgy érzem, kiléptünk a saját árnyékunkból és közelítünk oda, ahol a valós helye van ennek a csapatnak a játékosok képességei alapján. Ennek nagyon örülök, de hátradőlni nem fogunk, megyünk tovább."

Legutóbb február közepén, Soroksáron tudtunk kapott gól nélkül zárni a mérkőzést. A "clean sheet" most újra három pontot ért.

"Korábbi védőjátékosként mindig örömmel tölt el, ha sikerül nullára lehoznunk egy találkozót" - folytatta vezetőedőznk. "Tavasszal eddig minden meccsünkön legalább egy gólt szereztünk, vagyis ha hátul stabilak vagyunk és megóvjuk a kapunkat, akkor jó esélyünk van a győzelemre. Ezúttal az egész csapat jól védekezett és jól támadott."

Csapatunk vasárnap a Nyíregyháza Spartacust fogadja a BMTE Stadionban, ahol zsinórban harmadik győzelmére hajt majd.

 

 

Szponzoraink