Previous Next

Kihagyott tizenegyes és vereség a Tisza-parton

Nem sikerült a pontszerzés a jó formában lévő Duna Aszfalt TVSE otthonában a Merkantil Bank Liga 16. fordulójában.

 

poloskeiNégy nyeretlenül megvívott bajnoki mérkőzés után Tiszakécskén javított volna csapatunk, ám akárcsak vasárnap, a Cegléd ellen, ezúttal is nagyon hamar hátrányba került. A hazaiak vezető góljához kellett némi szerencse is, hiszen Batizi-Pócsi Balázs távoli lövése a 10. percben irányt változtatott és úgy vágódott Balogh Péter kapujába. (1-0)


A mieink nem tudtak komoly veszélyt jelenteni a TVSE kapujára, a 28. percben pedig még nehezebb helyzetbe kerültek. Batizi-Pócsi ezúttal az előkészítésben jeleskedett, a befejezés Károly Bálint feladata volt, aki a tizenegyespont környékéről gurított a hálóba. (2-0) Három perc múlva pedig majdnem tovább nőtt a különbség, ám Károly és fiatal kapusunk párbaját ezúttal utóbbi nyerte, Balogh résen volt és hárította a tiszakécskei középpályás emelését.


Újabb három perc elteltével feljegyezhettük csapatunk első nagy lehetőségét, ám Vankó Imre hiába tört be szépen a büntetőterületen belülre, lövése kapu mellé ment. A szünet előtt nem sokkal tizenegyeshez jutott a házigazda, de Kardos Norbert nem tudta gólra váltani azt.


A szünet után, a 62. percben fordított volt a felállás: a mieink végezhettek el büntetőt, csakhogy Vankó lövését Molnár Márk kivédte. A 68. percben pedig eldőlt a mérkőzés. Tölgyesi Viktor beadásából Gréczi Gábor szerzett gólt, így a Tiszakécske 3-0-ra nyerte meg a mérkőzést.


Merkantil Bank Liga, 16. forduló
Duna Aszfalt TVSE-Budafoki MTE 3-0 (2-0)

Gól: Batizi-Pócsi (11’), Károly B. (28’), Gréczi (68’)

TVSE: Molnár M. - Huszti A., Kardos, Csáki, Sváb - Horváth A., Kocsis G., Károly B. (Gréczi G. 39’), Tölgyesi - Batizi-Pócsi (Stoiacovici 73’), Mihály D. (Puskás Z. 58’)
Vezetőedző: Szabó István

BMTE: Balogh - Vég, Khiesz, Króner, Kirják (Lakatos Cs. 88’) - Veszelinov (Kercsó 68’) - Margitics, Filkor, Oláh B., Vankó - Pölöskei P. (Vass M. 58’)
Megbízott vezetőedző: Csizmadia Csaba

Szponzoraink